HerNews.gr
Fitness

Palmos Gym Ladies: Διασκέδαση και εξειδικευμένη γυμναστική για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας

palmosgymladies

Θα σε ρωτήσω τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πολύ, όταν έχεις ελεύθερο χρόνο. Θα μου απαντήσεις, να με φροντίζω φυσικά, ακριβώς επειδή έχω προσωπικό χρόνο. Η απάντηση αυτή βρίσκει το μέρος όπου μια γυναίκα ξέρει ότι θα την προσέξουν με τον πιο εξειδικευμένο τρόπο: Τα Palmos Gym Ladies.

Οι συνεχείς επαγγελματικές και διαπροσωπικές υποχρεώσεις, απομυζούν την ενέργειά μας σε τέτοιο βαθμό, που πολλές φορές ξεχνάμε να μας φροντίσουμε. Καταλήγουμε το βράδυ, καθήμενες στον καναπέ να σκεφτούμε, γιατί για μια ακόμη φορά δεν πήγαμε γυμναστήριο, ώστε να δώσουμε στον εαυτό μας τη φροντίδα, την προσοχή και την εκγύμναση που χρειάζεται για να παραμείνει υγιής.

Γνωρίζετε και γνωρίζω καλά ότι, οι επιταγές της εποχής μας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ελεύθερου χρόνου, οπότε όταν τον βρούμε, χρειάζεται να είναι εξατομικευμένος, να καλύπτει τις ανάγκες μας και να μας κάνει να απολαύσουμε την ενασχόληση με τον εαυτό μας μέσω της γυμναστικής, ώστε να πούμε εν τέλει: ‘’Ναι, έκανα την καλύτερη επιλογή δραστηριότητας για εμένα’’.

Αυτό ακριβώς προσφέρει η έμπειρη ομάδα των Palmos Gym Ladies, δημιουργώντας και προσφέροντας προγράμματα στις δικές σας ανάγκες. Με τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ξέρεις αμέσως μόλις το επισκεφθείς ότι βρήκες το ‘’σπίτι’’ της άθλησής σου. Εκεί όπου όλα όσα κάνεις μέσα στην ημέρα απομακρύνονται και αφιερώνεσαι σε εσένα την ίδια.

Ο Σπύρος Σωτήριος, υπεύθυνος των Palmos Gym Ladies, μίλησε αποκλειστικά στο Hernews και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της γυναίκας, σε όλα όσα καταφέρνει στη σημερινή εποχή και στους λόγους για τους οποίους η σωστή εκγύμνασή της, βοηθά στο να παραμένει σωματικά και ψυχικά υγιής.

palmosgym

-Πόσο σημαντικό είναι στη σημερινή εποχή μια γυναίκα να προσέχει τον εαυτό της και το ευ ζην της;

– Στη σημερινή εποχή η γυναίκα θα πρέπει να προσέχει τον εαυτό της για πάρα πολλούς λόγους.O πιο σημαντικός από όλους είναι η υγεία με ότι συνεπάγεται με αυτό, διότι ο ψυχολογικός παράγοντας είναι αυτός που επηρεάζει το όλο μας το είναι. Έτσι, αν δεν έχει αποδεχτεί τη σωματοδομή της τότε ψυχολογικά υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και δεν θα μπορεί να νιώθει όμορφα με τον ίδιο της τον εαυτό. Τέλος ,το ευ ζην σημαίνει να ζεις καλά εμείς θα προσθέσουμε την αρχαία φράση νους υγιής εν σώματι υγιεί.

-Σε ποιον βαθμό και με ποιον τρόπο συμβάλλει το Palmos Gym Ladies στην ευεξία και την εκγύμνασή της;

-Τα γυμναστήρια μας συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην ευεξία και την εκγύμναση των γυναικών μέσω των συνεχόμενων διαπροσωπικών σχέσεων των γυμναστών μας με τις αθλούμενες έτσι ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι τους μέσα από το ειδικό και διαμορφωμένο πρόγραμμα γυμναστικής, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε αθλούμενου.

-Ποιά είναι η ανταπόκριση και τα σχόλια των γυναικών που γυμνάζονται σε εσάς;

-Μέσα από τη δουλειά μας όλα αυτά τα χρόνια και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των γυναικών, συνεχίζουμε μαζί με κάθε μέλος ξεχωριστά, κατακτώντας όλους τους στόχους μας έναν-έναν, έτσι ώστε να φτάσουμε μαζί στην κορυφή! Τα σχόλια των γυναικών μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και κάθε μέρα να προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μπορούμε να τους το μεταδώσουμε.

-Τι είναι αυτό που κάνει τα Palmos Gym Ladies να ξεχωρίζουν στον χώρο της εκγύμνασης;

-Τα γυμναστήρια Palmos Gym Ladies ξεχωρίζουν για την φιλική και διαπροσωπική σχέση των αθλούμενων με τους γυμναστές, που με την σωστή καθοδήγηση και τη συνεχή παρακολούθηση τους μαζί με τις ιδιαίτερα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας επιτυγχάνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Νεότερα Άρθρα

Διατροφή: Τα μεγαλύτερα λάθη της καθημερινής

Her News

Γιατί ξανά παχαίνουμε;

Her News b

3 Ασκήσεις για δυνατά χέρια

Her News