HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ μετά από τσακωμό: Οι ιδανικές στάσεις για να ζητήσεις συγγνώμη

sexy

Η σεξουαλική επαφή είναι αναμφίβολα ο πιο πρακτικός τρόπος για να εκμηδενίσεις αυτή την απόσταση που έρχεται μετά τον τσακωμό, και να έρθεις και πάλι κοντά στον σύντροφό σου. Φυσικά και υπάρχουν και άλλοι τρόποι, για να τα ξαναβρείτε με τον σύντροφό σου, αλλά το σεξ αποτελεί την καλύτερη επιλογή, και αυτές οι στάσεις θα σε βοηθήσουν να σε συγχωρέσει..

Βασικό tip: Πριν ξεκινήσετε, να έχετε στο νου σας ότι το eye-contact είναι το πιο σημαντικό σε αυτές τις στάσεις. Άλλωστε, το να κοιτάζεστε στα μάτια, άλλοτε με τρυφερότητα και άλλοτε με πάθος, ίσως αρκεί από μόνο του για να αφήσετε πίσω τις όποιες μικροπαρεξηγήσεις σας έφεραν σε ρήξη.

sex

Αυτές είναι οι ιδανικές στάσεις στο σεξ που θα σας οδηγήσουν .. στην συγχώρεση: 

Με την πλάτη στον τοίχο

Το έχεις δει να συμβαίνει στις ταινίες. Μετά από ένα καυγά, το ζευγάρι κάνει σεξ στα όρθια. Επειδή η τέχνη αντιγράφει τη ζωή, αυτή είναι από τις στάσεις που χωρίς δεύτερη σκέψη θα ανάψει τα αίματα με θετικό πρόσημο.

Εσύ από πάνω

Τι καλύτερο από το να πάρεις τον έλεγχο μετά από έναν καυγά; Σε ξαπλωτή ή καθιστή θέση, στο κρεβάτι, στον καναπέ ή ακόμα και στο πάτωμα, πάρε τον έλεγχο και ζήτα με αυτόν τον τρόπο.. συγγνώμη. Η αλήθεια είναι ότι το παρεξηγημένο ιεραποστολικό είναι μία κατεξοχήν τρυφερή στάση. Ευνοεί τα παθιασμένα φιλιά, τα χάδια και τις σφιχτές αγκαλιές..

kiss

Το στοματικό 

Το στοματικό σεξ είναι ο πιο απολαυστικός τρόπος για να του εκφράσεις τη συγγνώμη σου και να τον ευχαριστήσεις. Το προκαταρκτικό που μπορεί να γίνει το κυρίως πιάτο για εκείνον και το ορεκτικό πριν γευτείς το δικό σου. Πάντως , ό,τι και αν σκεφτούμε σε στάσεις, το ιδανικό για να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου είναι το στοματικό. Θα πρέπει όμως να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, για σίγουρη επιτυχία. 

Νεότερα Άρθρα

Αυτή είναι επίσημα η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

Her News

Σεξ: Πέντε συμβουλές για να κρατήσετε τη σπίθα αναμμένη μετά τον γάμο

Her News

Aυτοϊκανοποίηση: Τα μυστικά που θα την απογειώσουν

Her News