HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Μαρτίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 7/3 έως 13/3.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα αρκετά ευνοϊκή για τα ζώδια του Κριού. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε στόχους και όνειρα. Σε όλο αυτό, φίλοι σας στηρίζουν και σας βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν. Για αρκετούς από εσάς, θα προκύψει και ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Ένας έρωτας ουράνιος, διαφορετικός, αλλά και αληθινός και να ξέρετε, οι σχέσεις επιβάλλεται να χτίσουν αληθινές βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Μια εβδομάδαμε αρκετά νεύρα και πιέσεις στα επαγγελματικά σας. Σε εσάς τα ζώδια του Ταύρου, θα υπάρξουν άτομα που θα είναι ιδιαίτερα εριστικά μαζί σας και πολύ επιθετικά. Θα πρέπει λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες, για να αποφύγετε κάποιες οριστικές ρήξεις. Για αρκετούς από εσάς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψει ένας έρωτας μέσα από την εργασία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς είναι μια εβδομάδα αρκετά ευνοϊκή, καθώς θα μπορέσετε να επεκταθείτε και να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ακόμα, ίσως να γνωρίσετε ένα έρωτα που μπορεί να ζει σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από εσάς και θα κάνει τη καρδιά σας να χτυπήσει. Μην κάνετε πίσω και φροντίστε να το ζήσετε ! Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιες δικαστικές εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αγαπημένοι μου, εσείς τα ζώδια του Καρκίνου θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια κληρονομικά σας και να τα βάλετε σε μια τάξη. Σταματήστε να είστε αναβλητικοί, γιατί είναι κάτι που δεν μπορείτε να το αγνοήσετε. Αρκετοί Καρκίνοι θα ευνοηθείτε στο ερωτικό κομμάτι και δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια διαδικασία σχέσης, με το πρόσημο καθαρά και μόνο σεξουαλικο, . Αν αυτό σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, μπορείτε να το κάνετε χωρίς ενοχές.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Νεύρα θα υπάρξουν για εσάς τα ζώδια του Λέοντα αυτή την εβδομάδα. Άτομα που συνεργάζεστε ή άτομα που ζείτε μαζί τους θα είναι ιδιαίτερα εριστικά και επιθετικά απεναντί σας. Δεν σας έφτανε ο Κρόνος και ο Ουρανός που σας έχει ταλαιπωρήσει, ήρθε τώρα και ο Άρης. Όπως και να έχει, είναι πλέον σαφές για εσάς πως το σύμπαν με ένα τρόπο τα έχει βάλει μαζί σας . Δεν αποκλείεται να προκύψουν επικοινωνίες με άτομα από το παρελθόν σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Για εσάς τα ζώδια της Παρθένου, αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με πολλές επαφές με σχέσεις και συνεργασίες. Θα ρίξετε όλο το βάρος σε αυτό το κομμάτι για να τακτοποιήσετε κάποιες εκρεμότητες που τις έχετε καιρό τώρα αφήσει πίσω. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και την εικόνα σας προς τα έξω, όπως επίσης να βρεθείτε με μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύετε μαζί για κοινό σκοπό.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Μια εβδομάδα άκρως ερωτική αγαπημένοι μου Ζυγοί.  Έρωτες, φλερτ, χαρά και διασκέδαση για τους περισσότερους από εσάς. Αδράξτε μου λοιπόν τις ευκαιρίες και περάστε καλά αυτή την εβδομάδα. Ιδιαίτερα εσείς οι ελεύθεροι θα πάρετε τα πάνω σας, αφού θα σας φλερτάρουν ακατάπαυστα.. Αν έχετε παιδάκια, παίρνετε χαρές από αυτά και όμορφες στιγμές μαζί τους σας περιμένουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και ένα ταξίδι αν το θελήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Μια εβδομάδα αρκετά πιεστική από την οικογένεια που θα σας τρέχουν για δικές τους υποχρεώσεις και εσείς θα πρέπει να το κάνετε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι και λίγο επιθετικοί μαζί σας, συγκρατήστε λοιπόν τα νεύρα σας και κάντε λίγο υπομονή. Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε καλύτερα, θα σας δοθούν ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας και να διασκεδάσετε παρέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Τα ζώδια του Τοξότη αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με έναν από τους δυο γονείς σας, που σας χρειάζεται. Δεν αποκλείεται να προετοιμάζετε το έδαφος για να γνωρίσετε στην οικογενειά σας το ταίρι σας. Ασχοληθείτε μου επίσης προς το τέλος της εβδομάδας με κάποιες συνεργασίες που έχετε, για να μπορείτε να δείτε κάποια καλύτερα αποτελέσματα στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Μια εβδομάδα με πολλά και ευχάριστα μηνύματα, είτε από τα αδέλφια σας, είτε από κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες που θέλετε να κάνετε. Αδράξτε τις ευκαιρίες, επικοινωνήστε με κόσμο και αν χρειαστεί ταξιδέψτε κιόλας γιατί μόνο για το καλό σας θα είναι. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να θελήσετε να μπείτε σε μια διατροφή ή να βάλετε τη γυμναστική στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εκτός από τα νεύρα που θα έχετε αυτή την εβδομάδα και θα σας φταίνε όλα και όλοι, θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα παιδιά σας και να τα στηρίξετε πιθανόν οικονομικά και συναισθηματικά. Καλό θα ήταν είστε δίπλα τους. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει εύνοια στα ερωτικά σας. Θα μπορέσετε να βρεθείτε με το ταίρι σας και να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές οι δυο σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσάς τα ζώδια των Ιχθύων εξακολουθεί να σας ευνοεί ο Δίας και να παίρνετε τα δώρα του σχεδόν σε όλους του τομείς της ζωής σας. Σίγουρα αυτό έχει φτιάξει κατά πολύ τη ψυχολογία σας και αισθάνεστε υπέροχα αυτή την εβδομάδα, όμως θα χρειαστεί να ασχοληθείτε είτε με την οικογένεια, είτε με την ακίνητη περιουσία σας. Αυτό θα σας στρεσάρει και θα σας βγάλει και μια δυσαρέσκεια, θα πρέπει λοιπόν να κάνετε λίγο υπομονή και θα τελειώσει σχετικά γρήγορα.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Τα ζώδια με την πιο ισχυρή διαίσθηση

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 13/06 έως 19/06

Her News b

Ήλιος σε σύνοδο με το Ποσειδώνα: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b