HerNews.gr
Γνώμες

Ημέρα της Γυναίκας – Η «Φούστα» γράφει για μια μια ζωή που δεν είναι γυναίκα..

Ετος 2040.
Το 80% των θέσεων σε κέντρα εξουσίας και λήψης αποφάσεων έχουν καλυφθεί απο γυναίκες. Οι άντρες έχουν αλληλοεξοντωθεί σε πολέμους κι όσοι επιβίωσαν βρέθηκαν μακριά απο θέσεις κλειδιά για να σωθεί ο πλανήτης στο ”παρά πέντε”.
Στις 8 Μαρτίου δεν γιορτάζεται πια η ημέρα της γυναίκας αλλά η ΜΑΑΤ (Μέρα της Απελευθέρωσης απο την Αρσενική Τοξικότητα ) για να θυμίζει στην ανθρωπότητα την ανοησία της που έχει βλάψει σοβαρά όλα τα φύλα και τους ίδιους τους ανδρες επι αιώνες.

Αντί για αμυντικούς εξοπλισμούς, οι γυναίκες ηγέτες αποφασίζουν να διαθέσουν τους κρατικούς προυπολογισμούς για να εξοπλίσουν τα κράτη με τράπεζες σπέρματος καθώς οι άντρες ειναι πλεον ελάχιστοι αλλά η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους επιβάλεται να συνεχιστεί με νέες αξίες εξελιγμένων όντων .
Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλους τους ανθρώπους, απο τη στιγμή που αρχίζουν να μιλάνε μέχρι τα βαθιά γεράματα .Ετσι εμπλουτίζουν διαρκώς  ή μεταδίδουν τις γνώσεις τους  .
Αντί για φυλακές, δημιουργούνται κέντρα ψυχανάλυσης όπου οι κακοποιοί υποβάλονται σε πολυετή θεραπεία και ξαναβγαίνουν στον κόσμο όταν οι ειδικοί αποφανθούν πως δεν είναι πλεον επικίνδυνοι.
Στην περίοδο του εγκλεισμού ψυχαγωγούνται μέσα απο τις τέχνες κι επιβραβεύονται με μείωση ποινής αν εκδηλώσουν κάποιο ταλέντο.
Οι διαμάχες δεν έχουν εκλείψει λύνονται όμως με συμμετοχή σε διαγωνισμούς δεξιοτήτων γνώσεων και λύσεων σε τοπικά και παγκόσμια προβλήματα.
Η ανθρωπότητα παρακολουθεί με κομένη την ανάσα τις συνεχείς αναμετρήσεις  καθώς το παγκόσμιο ταμείο επιβραβεύει με γενναία ποσά τις χώρες με τις πιο άξιες και ικανές ηγέτιδες.

Και μετά ξύπνησα. Ηταν πρωί 8 Μαρτίου 2022 .

Αλλη μια μέρα γεμάτη απο ειδήσεις βαμμένες με αίμα απο χέρια ανδρών .
Η Ημέρα της Γυναίκας. Για τους αγώνες της λένε. Μα τι λένε;
Είναι άλλη μια τραγική ή απλώς δύσκολη μέρα για μια ζωή, που δεν είναι γυναίκα..
Μια ημέρα που ακόμη θεωρείται αδυναμία η θηλυκή υπερδύναμη μέσα σε κάθε άνθρωπο.
Εκείνη που φέρνει και δεν παίρνει τη ζωή …
Η ΦΟΥΣΤΑ 

 

Νεότερα Άρθρα

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα ή το αντίθετο; Oι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Her News

Οι Κυριακές είναι για τους αγαπημένους μας

Her News b

Αγίου Βαλεντίνου: Μη μου λέτε ποια ημέρα να ερωτευτώ περισσότερο

Her News