HerNews.gr
Σχέσεις

Δεν στέλνει μήνυμα; Καλύτερα για εσένα!

text

Είσαι πάνω από το κινητό και περιμένεις να σου στείλει ένα μήνυμα. Να σε πάρει ένα τηλέφωνο..Μα δεν γίνεται τίποτα , δεν στέλνει, δεν τηλεφωνεί. Και εσύ χαλιέσαι, στεναχωρίεσαι, και επηρεάζεσαι από το αν θα δεις τις ειδοποιήσεις σου να ανάβουν. 

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, να περιμένεις.. Μα μπορεί και να μην στείλει. Και σε αυτό το σημείο θα σε συμβουλέψω κάτι: Καλύτερα που δεν στέλνει! Οι λόγοι; Στους δίνουμε παρακάτω:

Αν ήθελε, θα έστελνε..

Εάν αυτός ο τύπος δεν σας στέλνει μηνύματα, είναι προφανές ότι δεν του αρέσετε τόσο πολύ. Δεν έχει σημασία αν έχει πει ότι σας ήθελε την τελευταία φορά που κάνατε παρέα. (ή ακόμα και την φορά εκείνη που μπορεί να έγινε κάτι μεταξύ σας)  Αν ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα και ενδεχομένως να δημιουργήσει μια σχέση μαζί σας, θα ήταν σε επαφή τακτικά. End of story!

text

Και αν δεν στέλνει, που στέλνει;..

Εάν δεν σας στέλνει μηνύματα, μήπως στέλνει αλλού; Το πιθανότερο είναι ότι δεν είστε η μόνη γυναίκα στην ζωή του και έχει κάποια άλλη (ή άλλες) εν κινήσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αφοσιωμένος σε εσάς και είναι πολύ πιθανό να είναι ένας (φαινομενικά) εργένης που είναι ικανοποιημένος με όλο αυτό.. Πιστέψτε με, δεν θέλετε να είστε μέρος σε κάτι τέτοιο.

Σεβασμός; Μηδέν..

Ξέρει τι θέλετε από αυτόν: την προσοχή και την τρυφερότητα. Οι άνδρες δεν στερούνται συναισθημάτων ή δεξιοτήτων κριτικής σκέψης. Μην τους δικαιολογείτε. Όχι, είναι σκόπιμο όταν δεν απαντούν στα μηνύματα σας. Όλοι οι άλλοι στη ζωή σας θυμούνται να σας απαντήσουν ως μέρος της πολυάσχολης ζωής τους. Πιστεύετε πραγματικά ότι είναι τόσο απασχολημένος που δεν μπορεί να στείλει ένα μήνυμα καλημέρας; .. 

text

Είναι πάθημα, μα είναι μάθημα..

Δεν είναι όλοι οι άντρες το ίδιο. Πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να πιστέψεις ότι είσαι καλύτερη από όλο αυτό. Αξίζεις περισσότερα. Αυτή η αυτοεκτίμηση χρειάζεται χρόνο για να την κερδίσεις όταν ένας άντρας τη διαβρώνει. Μην αφήσετε έναν άντρα που δεν νοιάζεται για την ψυχική σας υγεία να σας γκρεμίσει κλείνοντας π.χ το τηλέφωνο. Πάρτε ένα μάθημα από όλο αυτό.

Αν όχι αυτός.. σίγουρα κάποιος άλλος

Και στην τελική, δεν είναι και ο μόνος άντρας στην γη. Σίγουρα κάποιος θα εκτιμήσει αυτό που είσαι, και θα σε κάνει να νιώσεις επιτέλους καλά. Από αυτόν τον άντρα αξίζει να περιμένεις μήνυμα. Όχι από τον άλλον.. 

 

Νεότερα Άρθρα

Το ΤikΤok μας δείχνει πως το ΙΚΕΑ είναι το ιδανικό μέρος για πρώτο ραντεβού

HerNewskl

Γιατί ερωτεύεσαι αυτόν που δεν σε θέλει!

Her News b

Fexting: Τι σημαίνει και γιατί μπορεί να επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις στην σχέση μας;

HerNews ka