HerNews.gr
Μόδα

Άνοιξη 2022: Τα fashion trends που ανυπομονούμε να δούμε

Η άνοιξη πλησιάζει, και εμείς σας έχουμε τα απόλυτα fashion trends

Μια επιστροφή στα 00s, μια επιστροφή στο λαμπερό ντύσιμο, και πολλά ακόμα μας ετοιμάζει η άνοιξη του 2022. Πάμε να τα δούμε!

Underwear Outerwear

Το εσώρουχο φέτος την άνοιξη το δείχνουμε! Και γιατί όχι άλλωστε; Αποτελεί μια super chic τάση όταν γίνεται με τον σωστό τρόπο. Φόρεσε το bralete σουκάτω από ένα ανοιχτό blazer ή ένα τοπ/φόρεμα με κόψιμο (υπάρχει πάλι αυτή η τάση) για μια διακριτική νότα σέξι. Αν είσαι τολμηρή, το φοράς και σκέτο με ένα ψηλόμεσο τζιν, σε Α γραμμή. Πρόσεξε όμως! Θα πρέπει το εσώρουχο να είναι στο σωστό μέγεθος, και να καλλύπτει μεγάλο μέρος της επιφάνειας του στήθους, για να παραμείνει chic.

brallete

Super mini is back

Μπορεί οι πλισέ midi φούστες να είναι must και για την άνοιξη αλλά σε αντίθεση, η mini φούστα κονταίνει… κι άλλο! Τα μοντέλα των 90’s μας έχουν δώσει άπειρο υλικό για το πώς να τις συνδυάσουμε. Για top αποτέλεσμα χρησιμοποίησε υφάσματα και prints που θα μετατρέψουν την μικροσκοπική σου φούστα σε fashion statement. Μην ξεχάσεις τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σου, για μια super sexy εμφάνιση. Αν θέλεις κάτι πιο casual, μέχρι τα μέσα της άνοιξης μπορείς να επιλέξεις τα μποτάκια σου, και έπειτα ένα ζευγάρι sneakers.

skirt

Metallic all the way 

Οι μεταλλικές αποχρώσεις  ήρθαν για να μείνουν όπως φαίνεται, και οι σχεδιαστές παρουσίασαν μια σειρά από αέρινες και θηλυκές metallic δημιουργίες φέτος. Οι πούλιες -που συχνά είναι και επιβαρυντικές για το περιβάλλον- δίνουν τη θέση τους σε εντυπωσιακά metallic , δηλαδή μια πιο σύγχρονη αντίληψη του dress to shine! Αυτά τα αστραφτερά δημιουργήματα γίνονται με χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις που δίνουν την αίσθηση του υγρού, πολυτελούς αλλά ταυτόχρονα ελαφρού μετάλλου. Τα αστραφτερά ρούχα λοιπόν, δεν είναι μόνο για την Πρωτοχρονιά, αλλά και για την Άνοιξη του 2022.

metallic

Χαμηλόμεσα παντελόνια και επιστροφή στα 00s

Δεν είμαστε ακόμα σίγουρες πως αισθανόμαστε γι’ αυτό αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι, τα χαμηλόμεσα jeans θα κάνουν πάλι επέλαση στη ζωή μας και πρέπει να είμαστε έτοιμες!  Όμως, ήρθε η στιγμή να μπούμε στη χρονομηχανή της μόδας και να βγούμε στο 2000. Η επιστροφή τους συνδυάζεται με crop tops είτε μακρυμάνικα είτε κοντομάνικα, είτε με crop hoodies! Δεν έχει νόημα να το φορέσετε με μια μακριά μπλούζα ή πουλόβερ που θα το καλύπτει. Αν ένα crop μπλουζάκι δεν ταιριάζει απόλυτα στο σωματότυπο σας, επιλέξτε ένα ανάλαφρο oversized πουκάμισο. Αν όμως σας ανησυχεί αυτό το trend (και είναι λογικό αυτό), το ψηλόμεσο παντελόνι, παραμένει στην μόδα, ειδικά σε φαρδιές γραμμές.

jeans

 

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Υιοθέτησε το πιο ανατρεπτικό maternity look

HerNewskl

Η ιστορία του ταρτάν της Βασιλικής οικογένειας

HerNews ka

Chiara Ferragni: Τι συμβόλιζε το χρυσό βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά της;

HerNewskl