HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Ηλιάκη: Η απίστευτη αντίδραση της στην επική φάρσα που της έστησε το “Πάμε Δανάη”

iliaki

Φάρσα στη Μαρία Ηλιάκη έκαναν ο Γιώργος Κρικοριάν και ο Κωνσταντίνος Μίχος, για την στήλη της  εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη».

Συγκεκριμένα, έστησαν την “κλοπή” του αυτοκινήτου της, με την Μαρία Ηλιάκη να βρίσκεται σε κατάσταση “σοκ” με όλα όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι φάρσα.

iliaki

 

Στην επική φάρσα της εκπομπής , η Μαρία Ηλιάκη είχε εμπιστευτεί σε άτομο της παραγωγής – και χρόνια φίλης της , τα πράγματα της, η οποία όμως ήταν συνεργός σε όσα της είχαν στήσει. Τη στιγμή που ο Γιώργος Κρικοριάν είχε ξεκινήσει τη συνέντευξη στη Μαρία Ηλιάκη, ο Κωνσταντίνος Μίχος τής πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα από την τσάντα της και τα έδωσε στον συνεργό του. Ο συνεργός στην συνέχεια, “έκλεψε” το αυτοκίνητο της παρουσιάστριας. Η ίδια είδε με τα ίδια της τα μάτια το αμάξι της να απομακρύνεται. Αμέσως , μέσα στον πανικό της, τηλεφώνησε στον σύζυγο της. 

Λίγο μετά, όμως, είδε το αυτοκίνητό της να επιστρέφει, η όμαδα του “Πάμε Δανάη” της αποκάλυψε την φάρσα και εκείνη ηρέμησε. Η ίδια χάρισε πολύ χιουμοριστικά στιγμιότυπα, αφού δεν κρατήθηκε και σχολίασε το γεγονός, με ακατάλληλες λέξεις.

Δεν παρέλειψε να παρέμβει και τηλεφωνικά στην εκπομπή, καλώντας τον Άρη Καβατζίκη.

pamedanai

“Πρόσεχε,είσαι στον αέρα.” είπε ο Άρης Καβατζίκης μόλις σήκωσε το τηλέφωνο.

“Πήρα την Δανάη για τα γαλλικά, έχετε έτοιμα τα μπιπ ;” είπε χιουμοριστικά η παρουσιάστρια.

Η ίδια είπε τα μπράβο της στην εκπομπή, και απέφυγε όπως είπε  να πει τα “γαλλικά” της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα, έκλεισε την τηλεφωνική επικοινωνία, αναφέροντας “Είσαι σπουδαία Μαρία Ηλιάκη. Είσαι η καλύτερη μας φάρσα!”

Δείτε την απίστευτη φάρσα του “Πάμε Δανάη” στην Μαρία Ηλιάκη ΕΔΩ

Την επιμέλεια της φάρσας είχε ο Γιώργος Κρικοριάν και ο Κώνσταντίνος Μίχος

 

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Μουτσινάς: “Mπράβο στο κανάλι που θεώρησε ότι Πέμπτη και Παρασκευή δεν έπρεπε να γίνει ψυχαγωγίας”

HerNewskl

Πηγή Δεβετζή: “Δοκίμασα τον γάμο και απέτυχα, ήταν το μεγαλύτερο λάθος”

Her News

Σοφία Βογιατζάκη: “Στο metoo πήρε η μπάλα ανθρώπους …”

Her News b