HerNews.gr
Beauty

Ξανθά μαλλιά: Όσα θες να ξέρεις από μια colour expert

Τα ξανθά μαλλιά είναι αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακά και τραβούν όλα τα βλέμματα. Όμως θέλουν περιποίηση, για αυτό εγώ συνομίλησα με την hair colour expert Αγάπη Στυλίδου και μου απάντησε τις πιο hot ερωτήσεις για τα ξανθά μαλλιά. 

Ποια είναι η απόχρωση στα ξανθά που θα επικρατήσει το 2022 και με ποια τεχνική θα την πετύχουμε;
Τα χρώματα που θα δούμε να επικρατούν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 είναι τα ζεστά ξανθά αλλά με ιδιαίτερο χαρακτήρα όχι τα συνηθισμένα χρυσά ντορε αλλά τα ζεστά ξανθά που έχουν κ ψυχρή όψη αλλά δείχνουν λαμπερά ένα από αυτά τα νέα χρώματα είναι το mushroomblonde και το creamy blonde. Για να τα πετύχουμε θέλουμε τα έμπειρα χέρια του colonist μας με τεχνική balayage.

Πως συντηρούμε ένα ξανθό χρώμα;
Ένα ξανθό για να παραμείνει ζωντανό και φωτεινό θέλει τα απαραίτητα προϊόντα ,σαμπουάν, μάσκα και προϊόν προστασίας από την θερμότητα για να μην ταλαιπωρούνται οι άκρες και δείχνει θαμπό το σύνολο των μαλλιών .

Ποιο χτένισμα αναδεικνύει το ξανθό μαλλί;
Όλα τα χτενίσματα αναδεικνύουν τα ξανά μαλλιά αρκεί να είναι τα μαλλιά Υγιή διαφορετικά κανένα χτένισμα δεν μπορεί να αναδείξει τα ξανθά μαλλιά αν είναι ταλαιπωρημένα. 
Σίγουρα για τα μαλλιά με ανταύγειες και balayage αυτό που δείχνει πιο εντυπωσιακό είναι οι κυματισμοί δηλαδή οι ανάλαφρες μπούκλες .

Νεότερα Άρθρα

PIEL Cosmetics: Η ομορφιά δεν έχει ηλικία!

Her News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υιοθέτησε την τάση του merlot make-up

HerNewskl

Σχέδια νυχιών με καρδιές που μπορούν να φορεθούν και μετά τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka