HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ευδοκία Ρουμελιώτη: “Εάν ο Γιώργος Κιμούλης μου ζητούσε συγγνώμη, θα τη δεχόμουν”

Ευδοκία Ρουμελιώτη- hernews

H Ευδοκία Ρουμελιώτη έκανε μια αναφορά στον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιος θέλησε να μιλήσει ανοιχτά στον Άρη Καββατζίκη και την εκπομπή Πάμε Δανάη χωρίς να κρύψει τίποτα. Αρχικά, αποκάλυψε πως είχε μια έντονη επιθυμία να αποκτήσει κόρη. Στη συνέχεια, μίλησε για τον ηθοποιο και το πόσο σημαντικό είναι να μάθεις να συγχωρείς. 

Ευδοκία Ρουμελιώτη- hernews
H ίδια εξομολογήθηκε ότι “πέρασα κορονοϊό και φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί το πέρασε και ο αδερφός μου στο νοσοκομείο. Ήταν ένα βήμα πριν διασωληνωθεί. Εμένα μου άφησε μια “ωραία” περικαρδίτιδα. Παίρνω ακόμη αντιβίωση για να φύγει το υγρό από την καρδιά.

Δεν θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανα στα 37 μου γιατί τότε γνώρισε τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά, καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός. Τώρα δεν θέλει άλλο παιδί γιατί λέει πως στα 50 είναι μεγάλος. Στεναχωρήθηκα βαθιά με την προσπάθεια υιοθεσίας ενός παιδιού, του Μάριου, ο οποίος έμεινε μαζί μας 3,5 χρόνια, που δεν θα το επιχειρήσω ξανά. Τον Μάριο δεν τον βλέπουμε, δεν έχουμε επαφή. Θα ήταν επώδυνο και για εμάς και για εκείνον. Έχουμε τρεις γιους και εγώ θα ήθελα σαν τρελή και ένα κοριτσάκι”.

Ευδοκία Ρουμελιώτη- hernews

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη τόνισε πως:

“Μίλησα με τους συναδέλφους μου και τους είπα πως οτιδήποτε χρειαστούν θα είμαι κοντά τους. Λυπάμαι που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο και νομίζω ότι το “συγγνώμη” είναι πολύ μεγάλη και σημαντική λέξη. Εάν ο Γιώργος Κιμούλης ζητούσε συγγνώμη από εμένα προσωπικά θα τη δεχόμουν και θα πήγαινα παρακάτω.

Μιλάμε για συγγνώμη όσον αφορά τον κύριο Κιμούλη γιατί για άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στη φυλακή και τη δικαιοσύνη, εκεί μιλάμε για άλλες πράξεις. Εννοείται πως αν χρειαστεί θα στηρίξω τους συναδέλφους μου στη δικαστήριο, εάν μπορέσω και προλάβω και δεν μηνυθώ και εγώ, οπότε θα χρειαστεί να στηρίξουν και εμένα. Δεν ξέρεις”. 

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Λιάνη: «Υπάρχουν πολιτικοί αρχηγοί που προσπάθησαν να αντιγράψουν τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά δεν τα κατάφεραν»

HerNews ka

Χρήστος Σαντικάι: «Θαύμαζα τη Λάουρα απο τότε που την έβλεπα στην τηλεόραση»

HerNews ka

Ελένη Τσολάκη: Παίρνει θέση στην κόντρα Σπυροπούλου-Πετρογιάννη

Her News