HerNews.gr
Beauty

Πως θα φαίνομαι νεότερη; Αυτά είναι τα 3 μικρά μυστικά

skin

Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά, που σε κάνουν να δείχνεις νεότερη..

Αυτά τα μικρά μυστικά, είναι απλές συνήθειες, που δεν γνώριζες ότι μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις νεότερη. Αν αρχίσεις να τα εγαρμόζεις στην καθημερινότητα σου, τότε θα δεις μεγάλη διαφορά στην όψη του δέρματός σου. Ποια είναι λοιπόν αυτά; 

Πιείτε τον καφέ σας ή το χυμό σας χωρίς καλαμάκι

Είναι σύνηθες να πίνουμε τα κρύα ροφήματά μας με το καλαμάκι, όμως αυτό συμβάλλει στη δημιουργία κάθετων λεπτών ρυτίδων πάνω και γύρω από τα χείλη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το κάπνισμα. Μη χρησιμοποιείτε λοιπόν το καλαμάκι παντού και πάντα. Είναι καλύτερα να πίνετε από το ποτήρι. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε συχνά ένα ειδικό ενυδατικό προϊόν για τα χείλη, για να τα διατηρεί απαλά και να ενισχύει την ελαστικότητά τους.

coffee

Επιλέξτε σατέν μαξιλαροθήκη

Ο ύπνος μπρούμυτα ή στο πλάι πιέζει το πρόσωπό μας στο μαξιλάρι και φυσικά το δέρμα μας, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ζάρες που με την πάροδο του χρόνου γίνονται λεπτές γραμμές. Κι επειδή η λύση δεν είναι να κοιμόμαστε ανάσκελα θα βοηθήσει ιδιαίτερα να επιλέξουμε ένα μαλακό και εύκαμπτο μαξιλάρι και να αντικαταστήσουμε τη βαμβακερή μαξιλαροθήκη με μία από μετάξι ή σατέν για μεγαλύτερη απαλότητα.

silk

Μην το παρακάνετε με τη γυμναστική

Δύο από τα αναγνωρισμένα οφέλη της άσκησης είναι ότι εμποδίζει την πρόωρη γήρανση και, λόγω του ότι αυξάνει τη ροή του αίματος στο δέρμα, βοηθά την επιδερμίδα μας να έχει φωτεινή και νεανική όψη. Ωστόσο, δεν πρέπει να το παρακάνουμε. Και αυτό επειδή μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική καύση λίπους, παράγοντας ανασταλτικός για την υγεία και την όψη του δέρματος. Όταν χάνουμε λίπος από το σώμα, ταυτόχρονα χάνουμε και πολύτιμα λιπίδια από τα κύτταρα της επιδερμίδας του προσώπου μας. Επιλέξτε μια ήπια σωματική δραστηριότητα την οποία θα κάνετε 4 φορές την εβδομάδα.

gym

Νεότερα Άρθρα

Μανικιούρ: Τα 5 επικρατέστερα trends του φθινοπώρου

HerNewskl

Smile lines: Πώς να βελτιώσεις τις ρυτίδες γύρω από το στόμα;

HerNewskl

Χρήσιμα tips για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ

Her News