HerNews.gr
Διεθνή

Ρωσίδα influencer κλαίει με αναφιλητά επειδή η Ρωσία κλείνει το Instagram – βίντεο

Ο πόλεμος μαίνεται για 17η ημέρα στη Ρωσία, υπάρχουν influencers που θρηνούν, επειδή… κλείνει το Instagram. Ρωσίδα influencer ομολογεί, ότι αυτή είναι η εργασία της και ότι πλέον δεν θα μπορεί να επισκέπτεται εστιατόρια και να ποστάρει φωτογραφίες με εξαιρετικά πιάτα και φαγητά.

Σε ανάρτηση που δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες το δίκτυο Nexta tv, εμφανίζεται Ρωσίδα influencer να κλαίει με λυγμούς καθώς πλέον είναι θέμα χρόνου να χάσει τον λογαριασμό της στο instagram, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί.

Μεταξύ των χιλιάδων σχολίων που συνοδεύουν την συγκεκριμένη ανάρτηση, υπάρχουν πολλά που κάνουν λόγο για ντροπιαστική συμπεριφορά, καθώς η συγκεκριμένη δεν κλαίει για τα χιλιάδες θύματα του πολέμου αλλά για τα post που χάνει, ενώ κάποιοι της συστήνουν ειρωνικά να επισκεφθεί τα …McDonald’s.

Πιο συγκεκριμένα, σε post που ανέβασε πριν από μερικές ώρες το δίκτυο Nexta tv, εμφανίζεται η νεαρή να κλαίει με λυγμούς, επειδή θα χάσει τον λογαριασμό και τους ακόλουθούς της λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία για την εισβολή στην Ουκρανία. 

Σημειώνεται ότι από τα μεσάνυχτα της 14ης Μαρτίου θα είναι πλήρης, ο αποκλεισμός πρόσβασης των Ρώσων χρηστών στο Instagram, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών και μέσων μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας.

 

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Viral εικόνες της με τον πρίγκιπα Λούις είναι υποψήφιες για φωτογραφία της χρονιάς

HerNews ka

Βασίλισσα Καμίλα: Πόσο πλούσια είναι και ποια είναι η κύρια πηγή εισοδήματός της;

HerNews ka

Harry Styles και Olivia Wilde χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Her News