HerNews.gr
LIFESTYLE

ΣΚ Rituals: Τι να κάνεις, δεις, διαβάσεις για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου

gynaika proino

Αν δεν έχεις υποχρέωση που χρήζει διεκπεραίωσης, μη βάλεις ξυπνητήρι. Άφησε το βιολογικό σου ρολόι να ξυπνήσει μόνο του και ξεκίνησε τα rituals του δικού σου ΣΚ, aka την ιεροτελεστία σου.

Πάμε να δούμε ποια rituals θα σε ξεκουράσουν διαμορφώνοντας όμορφα και χαλαρά το ΣΚ σου;

Βήμα 1

Καφές παρακαλώ. Ένα διπλό εσπρεσσάκι είναι ό, τι πρέπει για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Έχει φυσικά προηγηθεί το πλύσιμο προσώπου-δοντιών και η κατάποση ενός ποτηριού νερού για να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου.

proino

Βήμα 2

Λίγος προσωπικός χρόνος. Μπορώ; Φυσικά. Απομονώσου σε έναν χώρο, ακόμη και αν το σπίτι είναι μικρό, άφησε την ησυχία να επέλθει στο δωμάτιο και δοκίμασε να κάνεις 5 λεπτά διαλογισμό σε συνδυασμό με ένα τέταρτο πρακτική στη γιόγκα. Ενδυναμώνεις σώμα και μυαλό. Δες εδώ όλα όσα θέλεις να μάθεις για τη γιόγκα και ποιες θέσεις είναι οι ιδανικές για εσένα.

Βήμα 3

Τα απαραίτητα που χρειάζεται να γίνουν. Για παράδειγμα, να τακτοποιήσεις λίγο το σπίτι, να το καθαρίσεις, να βγάλεις έξω το πάπλωμα να πάρει αέρα και τελικά να δεις αν χρειάζεσαι κάτι απ’ έξω. Αν χρειάζεσαι, φόρεσε μια άνετη φόρμα και περπάτησε αντί να πάρεις το αυτοκίνητο. Θα σε αναζωογονήσει.

Βήμα 4

Φαγητό και χαλάρωση. Φτιάξε το αγαπημένο σου φαγητό ή αν δεν έχεις καθόλου διάθεση, παρήγγειλε κάτι. Προσπάθησε το γεύμα σου να είναι κάτι που απολαμβάνεις πολύ για να συνεχίσει η μέρα όμορφα. Στη συνέχεια διάβασε κάποιο βιβλίο. Εγώ αυτή την περίοδο διαβάζω το Κορίτσι, Σταμάτα να ζητάς Συγγνώμη της Rachel Hollis.

koritsi

Βήμα 5

Κανόνισε κάτι καλό για έξοδο. Πάρε τηλέφωνο τη φίλη/φίλο σου που ξέρεις ότι μπορεί ή εκείνον αντίστοιχα που έχεις να δεις καιρό ή πρότεινε στο αγόρι σου/κορίτσι σου να κάνετε κάτι καινούριο. Να δοκιμάσετε το μενού σε ένα καινούριο μαγαζί για παράδειγμα. Προετοιμάσου με προσωπική φροντίδα. Αυτόν τον καιρό εγώ χρησιμοποιώ το Jade Roller και κάνω μάσκα με Πρόπολη από την Apivita.

Τα Rituals αυτά, θα κάνουν την Δευτέρα σου να μοιάζει σαν μια όμορφη συνέχεια του ΣΚ.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Κουρκουμάς: Τα οφέλη του για ένα υγιεινό και απολαυστικό καλοκαίρι

Her News

Πώς θα καθαρίσετε τις κιτρινίλες στα ανοιχτόχρωμα ρούχα

Her News

Οι Γαλλίδες λανσάρουν το πρώτο φθινοπωρινό πανωφόρι της γκαρνταρόμπας μας

Her News