HerNews.gr
Μόδα

Τα πιο in παπούτσια του Instagram που φορούν οι celebrities – Σαν απο παραμύθι..

Ίσως τα πιο ινσταγκραμικά παπούτσια αυτήν την εποχή. Και φυσικά αναφερόμαστε στα Double Crystal Bow Satin Heels της εταιρείας MACH & MACH.

Τα πιο «it girls» έχουν ξεχωρίσει για τις Instagram-perfect-fashion-moment τους τις γόβες με το διπλό δέσιμο και τον τεράστιο φιόγκο στο μύτη του παπουτσιού. Σε διάφορα παστέλ ή πιο pop χρώματα τα insta girls τις φοράνε με τα τζιν τους για πιο χαλαρές εμφανίσεις, ή με βραδινά σύνολα για πιο λαμπερές στιγμές!

Η MACH & MACH είναι μία εταιρεία με έδρα την πρωτεύουσα της Γεωργία, την Τυφλίδα .

Δημιουργήθηκε το 2012 από τις αδερφές Nina και Gvantsa Macharashvili και συνδυάζει το γεωργιανό στυλ με την ιταλική δεξιοτεχνία.

Έχει κερδίσει τη διεθνή προσοχή και την αγάπη σε όλο τον κόσμο για τους αστραφτερούς… πειρασμούς και τα λαμπερά, γυαλιστερά κομμάτια του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Αν και πλέον πασίγνωστη για τα ιδιαίτερα και κυρίως.. ινσταγκραμικά παπούτσια της, η MACH & MACH σχεδιάζει τόσο ρούχα όσο και αξεσουάρ.

Λάτρεις του brand οι Solange Knowles, Katy Perry και η Kylie Jenner και όχι άδικα! Όλη η αισθητική του brand χαρακτηρίζεται ως φωτεινή, φουτουριστική και ποπ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova)

Aστραφτερά σύνολα, γόβες στολισμένες με φιόγκους από διαμάντι και μίνι τσάντες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’90 είναι μόνο μερικά από τα go to του brand με τα ινσταγκραμικά παπούτσια.

Σκεφτείτε, λοιπόν, τέλεια δομημένα blazer φορέματα σε συνδυασμό με διαφανή σορτς με διχτυωτό ύφασμα διακοσμημένα με διαμάντι και ένα ζευγάρι φονικές γόβες.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα πιο ινσταγκραμικά παπούτσια του 2022;

Νεότερα Άρθρα

Beyonce – Tiffany & Co. – Η συνεργασία με θέμα την “Αναγέννηση”

HerNewskl

Τρόποι για να ταιριάξετε το outfit σας αν φοράτε κοσμήματα με ζαφείρι

Her News

Πως να φορέσεις διαφορετικά ένα ρούχο- Απίστευτα fashion tips στο Instagram

Her News