HerNews.gr
DECORNEWS

Τα 7 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που ανήκουν σε γυναίκες

ksenodoxeio

Ολόκληρος ο Μάρτιος είναι μια γιορτή αφιερωμένη στις γυναίκες. Στη δύναμη τους, τη θέληση, την όρεξη να φέρουν τα πάνω κάτω για καλό σκοπό στην κοινωνία και την προσθήκη του δικού τους λιθαριού σε πολλούς τομείς. Όπως είναι και ο τομέας των ξενοδοχειακών.

Τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία από άποψη τοποθεσίας και design, ανήκουν σε γυναίκες. Γυναίκες που με την προσεκτική και ενδελεχή τους ματιά, έφτιαξαν ξενοδοχεία – οπτικά διαμάντια.

Ας τα δούμε παρακάτω

Angama Mara, Maasai Mara, Κένυα

Η Nicky Fitzgerald είναι ιδιοκτήτρια ενός safari ξενοδοχείου στο Maasai Mara (αποτελεί μάλιστα ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της ταινίας «Out of Africa»). Η κόρη της Kate την βοηθάει επίσης. Το ξενοδοχείο Angama Mara προσφέρει 30 δωμάτια, χώρο για πικ-νικ, κέντρο fitness, βιβλιοθήκη και πισίνα.

D’Angleterre, Κοπεγχάγη

Το ξενοδοχείο d’Angleterre βρίσκετε στην κεντρική πλατεία της πόλης της Κοπεγχάγης, Kongens Nytorv, και άνοιξε το 1755. Η Else Marie Remmen είναι η ιδιοκτήτρια και έχει πάθος για το design. Το ξενοδοχείο διαθέτει κομψό σκανδιναβικό design, ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin, ένα champagne bar και ένα spa.

Loire Valley Lodges, Κοιλάδα του Λίγηρα

Η κομψή παριζιάνα έμπορος τέχνης Anne Caroline Frey είναι ιδιοκτήτρια αυτού του ακινήτου στην καρδιά της κοιλάδας του Λίγηρα της Γαλλίας που βρίσκεται μέσα σε 750 στρέμματα δάσους. Διαθέτει 18 πολυτελή δεντρόσπιτα, το καθένα σχεδιασμένο από διαφορετικό σύγχρονο καλλιτέχνη, και έργα τέχνης που προέρχονται από την ιδιωτική συλλογή της Frey. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν περιπάτους στη φύση και βόλτες με ποδήλατο, spa περιποιήσεις και δείπνο στα πολλά διάσημα εστιατόρια της περιοχής.

The Royal Portfolio, Νότια Αφρική

Η επιτυχία αυτής της σειράς πολυτελών καταλυμάτων και θέρετρων στη Νότια Αφρική οφείλεται και πάλι σε γυναίκες και συγκεκριμένα στην ιδιοκτήτρια Liz Biden. Απίστευτα κομψή, κάνει κάθε επισκέπτη να νιώθει ότι είναι ο πιο στενός της φίλος. Έχει επίσης σχεδιάσει κάθε μία από τις 5 ιδιοκτησίες της, οι οποίες περιλαμβάνουν σύγχρονα έργα τέχνης από τη νότια Αφρική.

The Lowell Hotel, Νέα Υόρκη

Μοντέρνα και ευγενική, η Dina De Luca Chartouni είναι η συνιδιοκτήτρια του The Lowell Hotel. Συμμετέχει επίσης σε μεγάλο βαθμό σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού του ξενοδοχείου, από τα έργα τέχνης που στολίζουν τους τοίχους μέχρι την ανακαίνιση των δωματίων και των δημόσιων χώρων.

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa, Ακτή Αμάλφι

Πρώην νηπιαγωγός, η Bianca Sharma ερωτεύτηκε ένα εγκαταλελειμμένο μοναστήρι του 17ου αιώνα ενώ έκανε διακοπές στην ακτή του Αμάλφι το 2000 και αποφάσισε να αγοράσει το ακίνητο και να το μετατρέψει σε πολυτελές ξενοδοχείο. Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα το 2012 όταν τελικά έκανε το ντεμπούτο του Monastero Santa Rosa. Η Sharma διατήρησε το αρχικό αρχιτεκτονικό στυλ των προκατόχων της κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στους πελάτες του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης μια πισίνα υπερχείλισης, ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin και το καλύτερο spa στην ακτή Αμάλφι.

Grand Hotel Tremezzo, Λίμνη Κόμο Ιταλίας

Ανοιχτό για περισσότερα από 100 χρόνια, το εμβληματικό Grand Hotel Tremezzo ανήκει και διευθύνεται από τη γοητευτική Valentina De Santis. Tο ξενοδοχείο προσφέρει θέα στη λίμνη και τα βουνά. Έχει πολλά εστιατόρια, τρεις πισίνες και ένα spa.

 

Νεότερα Άρθρα

Πως να ανοίξετε ένα καπάκι από βάζο που δεν ανοίγει: Συμβουλές και τεχνικές

HerNews ka

Το ζευγάρι που έγινε viral με το σπίτι μινιατούρα

Her News b

Τι αποκαλύπτει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου

Her News