HerNews.gr
Ψυχολογία

Ξεκίνα την μέρα σου χαρούμενα!

Δύσκολο το πρωινό ξύπνημα ακόμα πιο δύσκολη η επικαιρότητα αλλά εμείς είμαστε εδώ για να ξεκινήσετε την μέρα σας χαρούμενα!

Για αρχή πες ένα μεγάλο ευχαριστώ που είσαι υγιής και πάρε μια βαθιά ανάσα. Μην πάρεις απευθείας το κινητό να δεις mails, Instagram και όλα τα υπόλοιπα που σε φορτίζουν. Πήγαινε στο μπάνιο, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις και ρίξε άφθονο νερό στο πρόσωπο σου. Να ξυπνήσεις.

Μην σιχτηρίζεις, άκουσε με. Αν το κάνεις αυτό πάει τελείωσε όλη η μέρα θα πάρει μια αρνητική τροπή.

Φτιάξε καφέ και τώρα σε αφήνω να πιάσεις το κινητό. Χάζεψε ο,τι θέλεις αρκεί τα αρνητικά να μην τα πάρεις «μέσα» σου. Προσπάθησε να δεις τα καλά πράγματα που συμβαίνουν. Πάντα υπάρχουν. Για παράδειγμα η φωτογραφία της εγκυμονούσας Ριάνα που διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο.  Θυμάστε πόσα έχει περάσει και εκείνη με τον πρώην σύντροφο της; Όλα περνούν αν έχεις την θέληση. Go on.

Φτιάξε λίγο τα μαλλια σου και βάλε λίγο κραγιόν να σου ανεβάσει την διάθεση. Ακόμα και κάτω από την μάσκα το χαμόγελο είναι σημαντικό.

Βάλε τα ρούχα που σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου. Μπορεί σήμερα να συναντήσεις τον άνθρωπο σου αν δεν τον έχεις ήδη βρει. Ξέρεις εσύ τι Δευτέρα ξημέρωσε; Ε δεν ξέρεις.

Ξεκίνησε την ημέρα σου χαρούμενα και τότε θα δεις μικρά όμορφα πραγματάκια να γίνονται.

Φιλιά και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Βιβή.

Νεότερα Άρθρα

Tips για το άγχος- Πως να το αντιμετωπίσεις

Her News

Γιατί η υπερ-ανεξαρτησία δεν είναι απαραίτητα καλή;

Her News

Πες μου τι χρώμα κάλτσα φοράς να σου πω ποιος είσαι

Her News