HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Μαρτίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 14/3 έως 20/3.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα αρκετά βοηθητική για τα ζώδια του Κριού. ‘Ωρα να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας μέσα από τη στήριξη φίλων. Θα υπάρχει βέβαια και ένα παρασκήνιο σχετικά με την εργασία σας και δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να κρύβετε κάποια πράγματα σχετικά με την εργασία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, εστιάστε λίγο περισσότερο στο γάμο σας και δώστε ευκαιρίες στο ταίρι σας να σας πλησιάσει λίγο παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Μια εβδομάδα που εσείς θα περάσετε όμορφα ιδιαίτερα στις αρχές. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να χαρείτε και να διασκεδάσετε, όπως και αρκετοί από εσάς να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, θα πρέπει να εστιάσετε στην εργασία σας και να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις σχετικά με κάποιες πολύ ευνοϊκές προσφορές που σας γίνονται.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν)

Εσείς τα ζώδια των Διδύμων, θα πρέπει να εστιάσετε αυτή την εβδομάδα στην οικογενειά σας και να φτιάξετε και κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι σας για να ομορφύνετε το χώρο που ζείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας δοθούν ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας ή με τα παιδιά σας. Όσοι από εσάς είστε μόνοι σας, δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Μια εβδομάδα με αρκετές ευχάριστες επικοινωνίες αλλά και μετακινήσεις. Δεν αποκλείεται να λάβετε και προσκλήσεις για να συναντήσετε άτομα που σας αγαπούν και θέλουν να σας συναντήσουν. Τα ζώδια του Καρκίνου ευνοείστε επίσης στο να κλείσετε κάποιες συμφωνίες και να υπογράψετε συμβόλαια. Προς το τέλος της εβδομάδας, δώστε προτεραιότητα στην οικογένεια αλλά και στα άτομα που ζείτε μαζί τους.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Στις αρχές της εβδομάδας εσείς τα ζώδια του Λέοντα θα ψάχνετε για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, προσπαθώντας να καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Δεν αποκλείεται κιόλας αυτό να το ψάχνετε μέσα από τα αδέλφια σας. Προς το τέλος τις εβδομάδας θα σας δοθούν ευκαιρίες να επικοινωνήσετε με κόσμο, να λάβετε πολλά και ευχάριστα νέα όπως και να κάνετε κάποια ταξιδάκια με καλή παρέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσεις τα ζώδια της Παρθένου, στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας και να κάνετε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν εσάς και κανέναν άλλον και πολύ καλά θα κάνετε. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, θα ήθελα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις σας που εκκρεμούν. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν όλη αυτή την εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, τα ζώδια του Ζυγού θα θελήσετε να μείνετε λίγο μόνοι σας αλλά και πολύ πιθανόν να θέλετε να κοιμηθείτε και λίγο παραπάνω για να ξεκουραστείτε. Μάλλον έχετε ξεσαλώσει με τους έρωτες και θέλετε ξεκούραση. Προς το τέλος της εβδομάδας καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας ή με κάποιες εκκρεμότητες που έχετε με το γάμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εύνοια θα υπάρξει για εσάς αυτή την εβδομάδα, για να μπορέσετε να μπείτε σε ένα καινούριο κύκλο ανθρώπων και να πετύχετε κάποιους στόχους σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν πολύ πιθανόν κάποια φιλικά σας άτομα. Επίσης θα λάβετε αρκετή αγάπη από το συντροφό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, καλό θα  ήταν να μείνετε για λίγο μόνοι, για να ξεκουραστείτε και να κάνετε τον απολογισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς τα ζώδια του Τοξότη, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας και ίσως θα πρέπει να εργαστείτε και λίγο παραπάνω. Ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας, φροντίστε να έχετε τα νώτα σας καλυμμένα για να μην εκτεθείτε και χαλάσει η εντύπωση  που έχουν οι άλλοι για εσάς. Προς το τέλος της εβδομάδας, ευνοείστε αρκετά από φιλικά άτομα που σας στηρίζουν και σας βοηθούν να μπείτε σε ένα νέο κύκλο ανθρώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσάς θα σας δοθούν ευκαιρίες στις αρχές της εβδομάδας για να επεκταθείτε, να ταξιδέψετε και να πραγματοποιήσετε και κάτι που εσείς θέλετε πραγματικά. Πάρτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για μια ανώτερη γνώση που θα είναι ένα παραπάνω εφόδιο για εσάς στη καριέρα σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να εργαστείτε λίγο παραπάνω, για να έχετε περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Στις αρχές της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν κάποια κληρονομικά σας και να πρέπει να τα τακτοποιήσετε τώρα. Αν σας βγουν κάποιες φοβίες, καλό θα ήταν να το διαχειριστείτε και να μην σας πάρει από κάτω. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα θελήσετε να κάνετε ένα ταξίδι για να συναντήσετε αγαπημένα άτομα. Τα έξοδα όμως τρέχουν και καλό θα ήταν να μην κάνετε μεγάλες σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Τα ζώδια των Ιχθύων, στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το γάμο σας, τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας. Τώρα αν υπάρχουν κάποιες δικαστικές υποθέσεις καλό θα ήταν να ασχοληθείτε και με αυτές. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει μια οικονομική ενίσχυση από το συντροφό σας και δεν αποκλείεται να λάβετε και κάποια χρήματα μέσα από κάποιες συνεργασίες.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Οκτωβρίου

Her News b

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ουρανό: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b