HerNews.gr
Γνώμες

Σε πόσα ξενύχτια τελικά μπορείς να τον ξεπεράσεις;

night

Είναι οι έξοδοι, τα ξενύχτια, οι βόλτες, αυτά που θα σε κάνουν να τον ξεχάσεις; ..

Ίσως όλα αυτά που δεν θέλεις επειδή τον σκέφτεσαι συνεχώς, ίσως αυτά να είναι όσα τελικά πρέπει να κάνεις.. Ξενύχτια; Εσύ ξενυχτούσες για ένα μήνυμα.. Μα όχι πια! 

Γράφει η Χριστίνα Φωντή 

Παρασκευή 

Ίσως να σκέφτεσαι ότι δεν έχεις όρεξη να βγεις. Κοιτάς και ξανά κοιτάς το κινητό σου, μα καμία ειδοποίηση. Ή καλύτερα, καμία ειδοποίηση από εκείνον, γιατί η ομαδική συνομιλία με τις φίλες σου έχει πάρει φωτιά. Τι θα φορέσετε ; Θα βάλει καμία ψηλά παπούτσια ; Τι ώρα σχολάς τελικά από την δουλειά ; Το παίρνεις απόφαση, πρέπει να βγεις,να ξεχαστείς. Και να κάτσεις μέσα τι θα κερδίσεις; Θα βλέπεις τα story του με την άλλη .. Ντύνεσαι, βάφεσαι, παίρνεις τα κλειδιά του αμαξιού σου και πας για εκείνο το κρασί που σε παρακαλάει η κολλητή τόσο καιρό. Και είναι ωραία .. και το κινητό έχεις αφήσει στην άκρη και χάνεσαι στις συζητήσεις με τις φίλες σου. Τον σκέφτεσαι που και που.. αλλά όχι συνεχώς..

night

Σάββατο 

Ενώ κάνεις scroll στο Instagram σκέφτεσαι ότι ωραία πέρασες χθες. Ότι ένιωσες μια ανακούφιση που δεν ήταν συνεχώς στο μυαλό σου ο άλλος. Ναι, σε βαραίνουν εκείνα τα story από χθες το βράδυ που βγήκαν. Ναι, σκέφτεσαι ότι μετά κοιμήθηκαν μαζί. Ναι, σκέφτεσαι ότι ίσως να μην κοιμήθηκαν μόνο. Και νιώθεις αυτόν τον κόμπο στον λαιμό. Μα αυτός ο κόμπος σε οδηγεί στο να στείλεις εσύ μήνυμα στην ομαδική συνομιλία. Που θα πάμε απόψε; Και το απόψε .. γίνεται ξημέρωμα. Ίσως να σου έφυγε ένα δάκρυ όταν άκουσες σε ένα από τα μαγαζιά που βρέθηκες «..Είσαι το άλλο μου μισό, χωρίς εσένα δεν μπορώ να ζήσω..», αλλά πέρασε. Σε αγκάλιασε η φίλη σου, σου χαμογέλασε και πέρασε. Πέρασε! 

Κυριακή 

Τα αντέχεις τα ξενύχτια; Είτε ναι είτε όχι, υποσχεθήκατε χθες όλες να πάτε για καφέ και brunch σε εκείνο το πολύ ωραίο μαγαζί. Και μπορεί και εκείνος να απολαμβάνει το brunch του και τον έρωτα. Μα αργείς να το δεις, γιατί ο καφές έγινε brunch , το brunch έγινε lunch και το lunch έγινε «να παίρναμε ένα μπουκάλι κρασί;». Και τα γέλια βγαίνουν μέσα από την καρδιά σας, νιώθεις καλύτερα από ποτέ που έχεις δίπλα σου τέτοια άτομα .. και όλα μοιάζουν καλοκαίρι και ας είναι ακόμα Μάρτης! 

night

Δευτέρα 

Τώρα το ξέρεις, το έξω σε βοηθάει να ξεχάσεις. Ενώ είναι Δευτέρα, ενώ έχεις του κόσμου την δουλειά. Ενώ δεν προλαβαίνεις τίποτα, αποφασίζεις πως όταν τελειώσεις με όλες τις υποχρεώσεις σου, θα βγεις. Μπαίνεις στο αμάξι, βάζεις το αγαπημένο σου τραγούδι να παίζει, και το σιγοτραγουδάς. Νιώθεις διαφορετικά,χαμογελάς. Και όπως περιμένεις την παρέα σου σε εκείνο το μαγαζι που έχετε κανονίσει, κοιτάς αν έχει ανεβάσει κάτι..
Αυτή η φωτογραφία με εκείνη σου ραγίζει την καρδιά. Σκέφτεσαι ότι, ο,τι και αν κανεις, όσο και αν ξενυχτησεις στους δρόμους και στα μαγαζιά της Αθήνας, δεν θα τον ξεπεράσεις. Το σκέφτεσαι και το πιστεύεις. Μα εγώ θα σου πω ότι απλά το νομίζεις. Σήκωσε το κεφάλι σου, και δες τον άνθρωπο που μπαίνει μέσα στον χώρο. Αυτός, αυτός είναι ο νέος άνθρωπος που θα βάλει φωτιά στην καθημερινότητα σου. 

Μπορεί να σου πάρει 4 ξενύχτια. Μπορεί να σου πάρει 14, 24, 34 .. Επιβεβαιώνω όμως, πως ο έρωτας με έρωτα περνάει. Και ο έρωτας είναι εκεί έξω! Σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις.. 

 

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

Νεότερα Άρθρα

Η Σάνα Μάριν δεν ακούει Ρίτα Σακκελαρίου…

Her News

3 tips για να “αδειάσεις” το κεφάλι σου

Her News b

Εγώ έχασα εσένα και εσύ έναν άνθρωπο που είχε να σου δώσει τα πάντα

Her News b