HerNews.gr
Social News

Χριστίνα Παππά: “Ήμουν παραμορφωμένη και για δυο μήνες δεν με άφηναν να με δω στον καθρέφτη”

Χριστίνα Παππά

H Χριστίνα Παππά έκανε μια αφοπλιστική εξομολόγηση.

Η ίδια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και  τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, ενώ δε δίστασε να μιλήσει για ολα. Μάλιστα, η Χριστίνα Παππά αποφάσισε να αναφερθεί και στο σοβαρό τροχαίο που είχε στο παρελθόν αλλά και στο πώς το αντιμετώπισε.

Χριστίνα Παππά

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, τονίζοντας πως:

“Έχω περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές για να είμαι ειλικρινής. Στη ζωή μου έχω μάθει να μάχομαι, είμαι μαχήτρια. Μου έχουν συμβεί πάρα πολλά περιστατικά και από συνεργασίες και από θέματα υγείας και οικονομικά. Έχω προσπαθήσει και έχω παλέψει όσο δεν φαντάζεστε. Δεν μπορώ να εξηγήσω και εγώ από πού αντλώ αυτή τη δύναμη. Ίσως επειδή είχα ένα παιδί, ίσως επειδή έλεγα όχι εγώ θα τα καταφέρω, δεν ξέρω”

To τροχαίο συνέβη όταν ήταν σε μικρή ηλικία. Μάλιστα είπε ότι “δούλευα πρώτη-δεύτερη χρονιά στο θέατρο και είχα εκτιναχθεί έξω από το παρμπρίζ. Ήταν θαύμα που έζησα. Είχα 57 ράμματα στο πρόσωπο. Τα μάτια μου, το σαγόνι μου, το μάγουλό μου είναι όλα ραμμένα. Φαίνεται αν έρθει κανείς κοντά μου. Ήμουν παραμορφωμένη και για δυο μήνες δεν με άφηναν να με δω στον καθρέφτη”. 

Kλείνοντας, αναφέρθηκε στα άσχημα συναισθήματα που ένιωσε. Επίσης, εξομολογήθηκε ότι: 

“Θυμάμαι σαν και τώρα, όταν πήγαμε στο ραντεβού με τον γιατρό, πήραμε το ασανσέρ και με το που άνοιξε η πόρτα και είδα τον καθρέφτη, λιποθύμησα. Όταν έφυγα από το παρμπρίζ, ο γιος μου ήταν 2-3 ετών και άνοιξα τα μάτια μου από τα πολλά αίματα και είπα Παναγία μου πες μου ότι ζω για να είμαι δίπλα στο παιδί μου σε παρακαλώ. Αυτό θυμάμαι ότι σκέφτηκα”.

Χριστίνα Παππά

Νεότερα Άρθρα

Ιβάν Σβιτάιλο: «Πήρα 30 κιλά. Βούλιαξα στο αλκοόλ»

Her News b

Το Πάσχα των επωνύμων – Που τσίκνισαν οι Έλληνες celebrities

Her News

Μπέττυ Μαγγίρα: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Δημήτρη Μάζη – «Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στη ζωή μου»

Her News