HerNews.gr
Beauty

Ντεκολτέ: Έτσι θα φροντίσεις το πιο θηλυκό σημείο στο σώμα σου

ντεκολτέ

Το ντεκολτέ είναι ένα σημείο του σώματος μας extra θηλυκό. Πρέπει να το φροντίζουμε και να το περιποιούμαστε, καθώς είναι και ένα σημείο που “μαρτυρα” την ηλικία μας. 

Πριν να είναι πολύ αργά, υιοθετήστε μια ρουτίνα περιποίησης για το ντεκολτέ και το λαιμό, έτσι ώστε να αναδείξετε ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος.

Βήμα 1ο: Καθαρισμός

Ίσως έχετε ακούσει πως η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου θα πρέπει να “κατεβαίνει” και στο λαιμό και το ντεκολτέ. Καθώς για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, η εφαρμογή του foundation φτάνει και σε αυτές τις περιοχές, θα πρέπει να γίνεται ντεμακιγιάζ και να καθαρίζονται με ένα cleansing gel σε καθημερινή βάση.

ντεκολτέ

Βήμα 2ο: Απολέπιση

Μία ή δύο φορές την εβδομάδα, καλό είναι να γίνεται απολέπιση στην περιοχή με ένα εξειδικευμένο προϊόν εμπλουτισμένο με ΑΗΑ ή ΒΗΑ, το οποίο θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας και θα βελτιώσει την υφή της. 

Βήμα 3ο: Αντιρυτιδική προστασία

Εμπλουτίστε το οπλοστάσιο της ομορφιάς σας με προϊόντα με ενισχυμένη αντιγηραντική σύνθεση, τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Όπως και στην αύξηση παραγωγής κολλαγόνου, ενώ παράλληλα θα την ενυδατώσουν. Μερικά από τα συστατικά-κλειδιά τα οποία αξίζει να προσθέσετε στη skincare ρουτίνα σας είναι η ρετινόλη. Όπως και  η βιταμίνη C και τα πεπτίδια. Εάν έχετε πανάδες, επενδύστε σε μία κρέμα με λευκαντικούς παράγοντες, η οποία θα απαλύνει την όψη τους.

ντεκολτέ

Βήμα 4ο: Αντηλιακή προστασία

Όπως προστατεύετε την επιδερμίδα του προσώπου σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και για εκείνη στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Η εφαρμογή του αντηλιακού θα πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση, τόσο τις ημέρες με έντονο ήλιο, όσο και εκείνες με συννεφιά. 

Νεότερα Άρθρα

Ανδρομάχη: Υιοθέτησε το bold statement μανικιούρ της Κylie Jenner

HerNewskl

Serums vs Concentrates: Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους;

HerNewskl

Broom Bob: To καρέ που υιοθετούν όλα τα it girls

HerNewskl