HerNews.gr
Social News

Angelina Jolie: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Angelina Jolie

H Angelina Jolie έκανε σημαντικες δημοσιεύσεις.

Η διάσημη ηθοποιός  και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες  δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τους πρόσφυγες. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δημιουργούν έντονα συναισθήματα σε όλους και δημοσιεύτηκαν μέσω του προσωπικού της account στο Instagram.

Angelina Jolie

Πιο συγκεκριμένα το φωτογραφικό αυτό υλικό είναι από τον πόλεμο που συμβαίνει στην Ουκρανία. Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τον Ισπανό  Diego Herrera και φαίνεται στα πρόσωπα της οικογένειας το άγχος και ο φόβος που περνούν. Οι ίδιοι προσπαθούν να διαφύγουν  απότο Ίρπιν της Ουκρανίας μέσα από ένα ποτάμι.

Στη δεύτερη φωτογραφία, η οποία είναι του Wolfgang Schwan και δείχνει   ένα έφηβο αγόρι και τη μητέρα του σε άσχημη σωματική κατάσταση μετά από τις ρωσικές επιθέσεις. Όσο για την τρίτη φωτογραφία, δείχνει ένα παιδί που έχει καρκίνο και είναι τραβηγμένο από τον Έλληνα φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσίνη για λογαριασμό του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. 

Angelina Jolie

 

Η Angelina Jolie είχε γράψει πως “εκτός από τα εκατομμύρια που έχουν διαφύγει από τα σύνορα της Ουκρανίας, σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εξοριστεί μέσα στην χώρα τους, πολλοί είναι παγιδευμένοι, χωρίς βοήθεια με κινδύνους”, έγραψε η Τζολί στην ανάρτησής της και συνέχισε: “Αν δεν τελειώσει ο πόλεμος, τα παιδιά θα πληρώσουν το υψηλότερο τίμημα – σε τραύματα, χαμένες παιδικές ηλικίες και διαλυμένες ζωές”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

 

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Γιορτάζει τα 54α γενέθλιά της χορεύοντας πάνω σε τραπέζι

HerNews ka

Θυμάστε τη Thalia; Δείτε πως είναι σήμερα

Her News

Μαίρη Συνατσάκη: To δημόσιο ξέσπασμα κατα του Ηλία Ψινάκη

Her News b