HerNews.gr
Social News

Δημήτρης Κοργιαλάς: “Επί καθημερινής βάσεως, με έλεγαν ομοφυλόφιλο”

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στο Mega Καλημέρα για τη ζωή, την καριέρα , αλλά και όλα όσα έχει βιώσει. 

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής Δημήτρης Κοργιαλάς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τον αποκαλούσαν ομοφυλόφιλο λόγω της εμφάνισης του..

“Ειδικά πιο παλιά με παρεξηγούσσαν πάρα πολύ! Μπορεί να βάφεσαι.. μπορεί οτιδήποτε..Υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω, αλλά δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που βλέπω ακόμα και τώρα να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους μη γίνουν οι ομοφυλόφιλοι! Δηλαδή, έλεος! Είμαστε στο 2022! Επί καθημερινής βάσεως, με έλεγαν ομοφυλόφιλο, ο οποίος είμαι ο μόνος που… καμία σχέση” είπε ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κοργιαλάς 

korgialas

Όταν ρωτήθηκε για τα τραγούδια που έχει ο ίδιος γράψει ανέφερε χαραλτηριστηκά:

“Η μόνη περίπτωση είναι αυτή που είχα γράψει για την Άννα Βίσση. Αλλά τελικά το είπα εγώ. Ήταν το “χωρίς εσένα”… η γυναίκα έλειπε, είχε φύγει στην Αμερική και επειδή εγώ έπρεπε να βγάλω το δίσκο τότε, το είπα. Αλλά τελικά το είπε η ίδια στο μαγαζί…”

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε και για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη..

“Έχω παλέψει τρία χρόνια την κατάθλιψη, ήταν τρία χρόνια πολύ δύσκολα. Εγώ ήμουνα ο καλύτερος, στην αρχή νόμιζα ότι γύρω-γύρω περνάγανε χειρότερα. Ήταν επειδή μετά από ένα έμφραγμα που έπαθε ο πατέρας μου αλλά επειδή είμαι πάντα πολύ χαλαρός και δεν καταλαβαίνω τίποτα, με χτύπησε λίγο άσχημα. Πραγματικά είναι πολύ άσχημα που νιώθεις ότι ότι πεθαίνεις κάθε μέρα…Με όλα αυτά που πέρασα απορώ πως μου μιλάει ακόμα η Δήμητρα(πρώην σύζυγος)”

Αναφέρθηκε επίσης στο παιδί του, και στην επιλογή του να μείνουν στην Ναύπακτο.Ο Δημήτρης Κοργιαλάς τόνισε ότι με την μητέρα του γιου του (Φωτεινή) , και πρώην σύζυγο του, έχουν πολύ καλές σχέσεις. 

korgialas

Σε λίγες μέρες αναμένεται να βγει το καινούργιο του τραγούδι!

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Ματσούκα: Θα ντυθεί νυφούλα – Η αναγγελία του γάμου της με τον Πέτρο Κόκκαλη

HerNews ka

Άννα Βίσση: Τραγουδάει με τα εγγόνια της στη σκηνή και συγκινεί – Δείτε το βίντεο

HerNews ka

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Her News