HerNews.gr
DECORNEWS

Κρεβατοκάμαρα: Πως θα την μετατρέψεις σε sexy καταφύγιο;

H κρεβατοκάμαρα είναι το πιο προσωπικό δωμάτιο του σπιτιού μας.. Και πως να μην είναι; Εδώ διαβάζουμε, κοιμόμαστε, ονειρευόμαστε, ντυνόμαστε και γδυνόμαστε, κάνουμε sex ..  Εδώ απελευθερώνουμε  τις αισθήσεις μας, τον sexy εαυτό μας και αφήνουμε την φαντασία μας να ταξιδεύει..

Εμείς σας δίνουμε κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις το πιο ενδιαφέρον δωμάτιο του σπιτιού, την κρεβατοκάμαρα, σε ένα sexy σκηνικό.

Το κρεβάτι..

Το κρεβάτι είναι το κεντρικό στοιχείο της κρεβατοκάμαρας. Υποδεικνύει τη ζωή που θέλεις να έχεις εκεί. Ντύσε το με αισθησιασμό, στόλισε το με μαλακά μαξιλάρια, αφράτα παπλώματα και απαλά, αισθησιακά υφάσματα. Ανάμεσα σε μετάξι και σατέν διάλεξε σατέν και μην παραλείπεις τα κλινοσκεπάσματα σου να είναι πάντα καθαρά, φρεσκοσιδερωμένα και μυρωδάτα. 

Extra Tip: Όσο για τις αποχρώσεις, ας μην είναι οι 50 του γκρι, αλλά ας είναι κατά βάση σκούρες και αισθησιακές..

bed

Ο καθρέφτης..

Ο καθρέφτης κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης αυξάνει την ερωτική διέγερση. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται, πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Τορόντο, σύμφωνα με τα οποία φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν το σεξ και με την όρασή τους ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ. 

Extra Tip: Ναι, ο καθρέφτης στο ταβάνι, είναι ό,τι πιο sexy μπορείς να έχεις στο δωμάτιο σου. Εμείς όμως θα σου προτείνουμε να ντύσεις με καθρέπτες το εξωτερικό της ντουλάπας σου.. Πρακτικά θα σε βοηθάει και όταν επιλέγεις ρούχα. Ευχαρίστησε μας αργότερα για αυτό. 

mirror

Ο Φωτισμός..

Γνωρίζετε γιατί τα ρομαντικά εστιατόρια έχουν πάντα χαμηλό φωτισμό; Επειδή χαλαρώνουμε με χαμηλότερο φως και όλα μοιάζουν καλύτερα. Γι’ αυτό ξεχάστε τα φώτα και επιστρατεύστε ένα φωτιστικό με απαλό και χαμηλό φωτισμό για πιο αισθησιακή διάθεση. Αν θέλετε να επικρατήσει λίγος ρομαντισμός, θα βοηθήσουν τα φωτάκια που χρησιμοποιούμε τα Χριστούγεννα. Τοποθέτησε τα μέσα σε ένα γυάλλινο βάζο , στο πάτωμα. 

Extra Tip: Αν υπάρχει δυνατότητα κρυφού φωτισμού.. μην το σκεφτείς δεύτερη φορά. Απλά επέλεξε τον!

light

Τα κεριά..

Τα κεριά αποτελούν ένα κλασικό ρομαντικό ταξίδι αισθήσεων και σήμερα υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ. Το απαλό φως των κεριών πάντα δημιουργεί ρομαντική και σέξι ατμόσφαιρα και μυστηριώδεις σκιές στους τοίχους.

Extra tip: Αν θέλεις να επιλέξεις αρωματικά κεριά, δοκίμασε τα κεριά με άρωμα λεβάντας. Η μυρωδιά της λεβάντας διεγείρει τα εγκεφαλικά κέντρα που σχετίζονται με το αίσθημα της απόλαυσης και της ηδονής. 

Π

Νεότερα Άρθρα

Τα χρώματα χαλιών που πρέπει να αποφύγετε σύμφωνα με τους διακοσμητές

HerNews ka

Αυτό το viral κόλπο για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει εκπληκτικά είναι τόσο απλό

HerNews ka

Σταματήστε να αγνοείτε αυτά τα 6 σημεία του σπιτιού σας—Είναι σωτήρες αποθήκευσης

HerNews ka