HerNews.gr
DECORNEWS

Maria Korinthiou Collection: Το e-shop της Μαρίας Κορινθίου αναδεικνύει το αυθεντικό, γυναικείο ταπεραμέντο

Maria Korinthiou

Αυτό που ψάχνεις, αυτό θέλεις να βρίσκεις. Χωρίς ν’ αναζητάς για ώρες και χωρίς ν’ αναλώνεσαι σε φευγαλέες ματιές που δεν ανταποκρίνονται στα θέλω σου. Η Μαρία Κορινθίου το γνωρίζει καλά και το νέο της e-shop, Maria Korinthiou Collection, είναι η επιτομή του σωστού online shopping που ανταποκρίνεται ακριβώς στα θέλω μιας γυναίκας.

Μεσογειακό ταπεραμέντο για γυναίκες που χαρακτηρίζονται από πάθος σε ό,τι κάνουν. Αυτή είναι η συλλογή της Μαρίας Κορινθίου που υπάρχει εντός του νέου της site, Maria Korinthiou Collection. Σαγηνευτικά σχέδια από ρούχα, μέχρι αξεσουάρ και είδη διακόσμησης.

Maria Korinthiou

Η πολυτάλαντη ηθοποιός μαγνητίζει με τη νέα επιχειρηματική της δραστηριότητα, που ήρθε για να εδραιωθεί. Προσφέρει στις γυναίκες μεγάλη ποικιλία από ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, gift boxes και είδη décor. Όλα έχουν την υπογραφή της και αντικατοπτρίζουν το αιθέριο στυλ και την γυναικεία αύρα.

maria korinthiou

Τριαντάφυλλο στο κόκκινο της φωτιάς ως αξεσουάρ, μεγάλοι κρίκοι για τ’ αυτιά που συνδυάζονται υπέροχα με τις floral δημιουργίες με μακριές αέρινες φούστες και φορέματα που ανεμίζουν σε μια bohemian διάθεση.

Korinthiou e-shop

Το e-shop σε παραπέμπει αμέσως σε μια εποχή όπου το γυναικείο πνεύμα εμπεριέχεται περίτεχνα σε κάθε δημιουργία και κάθε ένα κομμάτι της συλλογής θ’ αποτελέσει statement στην ντουλάπα ή τον χώρο σου.

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να είναι αυθεντική και ο αληθινός εαυτός της ν’ αναδεικνύεται μέσα από το look που επιλέγει για την ίδια.

Γι’ αυτό τον λόγο οι δημιουργίες της Μαρίας Κορινθίου είναι επιλογές που αμέσως μόλις τις φορέσεις, γνωρίζεις ότι σε αντιπροσωπεύουν. Βάλε το πάθος για τον εαυτό σου, στα ρούχα και τ’ αξεσουάρ που φοράς, στις δημιουργίες που επιλέγεις για τον χώρο σου και στην προσωπική σου φροντίδα.

maria korinthiou

Εντός του e-shop μπορείς ακόμα να βρεις τα βιβλία που έχει γράψει τόσο η ίδια η ηθοποιός όσο και η Αναστασία Κορινθίου.

Επισκέψου το e-shop Maria Korinthiou Collection με ένα κλικ ΕΔΩ!

Νεότερα Άρθρα

Μικροσκοπικό σπίτι χαρίζει απλόχερα στυλ και εργονομία

Her News b

Διατήρησε τα λουλούδια σου περισσότερο προσθέτοντας λίγη βότκα

Her News

3 χρώματα που συνδυάζονται αρμονικά με το γκρι

Her News