HerNews.gr
Μόδα

Puma και Dua Lipa: Δημιούργησαν sneakers κατά της ανισότητας των 2 φύλων

Η Puma και η Dua Lipa συνεργάζονται, δημιουργώντας ένα sneaker ωδή στη μόδα, που φοριέται όλες τις ώρες. Το σημαντικότερο; Συμβάλλει στη μάχη κατά της ανισότητας των δύο φύλων.

H PUMA παρουσιάζει τα νέα PUMA sneakers Mayze Glow, που αποτελούν τη συνέχεια της υπερ-επιτυχημένης σειράς Mayze με την pop star και global ambassador, Dua Lipa. Παράλληλα, είναι σημαντικό μέρος της καμπάνιας ”She moves us” της PUMA.

puma kai dua lipa

Πρόκειται για μία εκστρατεία που έχει σκοπό να αναδείξει δυναμικές γυναίκες πρότυπα, όπως η Dua Lipa, που έχουν προωθήσει την τέχνη, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό σε όλον τον κόσμο. Ως μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του κινήματος, η Dua Lipa εμπνέει χιλιάδες γυναίκες καθημερινά ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και τις προσδοκίες τους. Τις παροτρύνει να προσπαθήσουν και αυτές να εξαλείψουν την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων.

Το Mayze Glow είναι εμπνευσμένο και συνδυάζει στοιχεία της κλασικής καλιφορνέζικης κουλτούρας του skate και του surf. Τα vibes του παπουτσιού προέρχονται από την περιοχή Dogtown της Santa Monica στην California. Ένα βήμα με το Mayze Glow σε ταξιδεύει σε έναν ειδυλλιακό τόπο, όπου το skate και το surf αποτελούν τρόπο ζωής και διασκέδασης.

puma kai dua lipa

Είναι ένα παπούτσι που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Είτε το επιλέξεις για τη δουλειά με ένα chic- casual blazer, είτε το φορέσεις στο brunch του ΣΚ, είτε για μια βραδινή έξοδο με μακριά παντελόνα και glam μπλουζάκι, το άνετο πάτημά του, το άσπρο χρώμα του παπουτσιού, η διπλή σόλα, το δερμάτινο επάνω μέρος και οι μαργαριταρένιες PUMA λεπτομέρειες δίνουν στο παπούτσι μία μοναδική λάμψη.

Νεότερα Άρθρα

Bίκυ Καγιά: Συνδύασε με τον πιο casual τρόπο το μπεζ με το λευκό!

HerNewskl

Hailey Bieber: Ποια είναι τα αγαπημένα της σκουλαρίκια;

HerNewskl

Basket bags: Οι πιο most-wanted τσάντες του καλοκαριού

Her News