HerNews.gr
Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πανικός με τον Αλέξη Κούγια – Έκλεισε τον ήχο της σύνδεσης η παρουσιάστρια

kougias

Πανικός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια.

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 18 Μαρτίου, συνεχίστηκε η δίκη του ήδη προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη. Το παρόν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έδωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Πανικός και σύγχυση προκλήθηκε μεταξύ των δημοσιογράφων!

Στην προσπάθεια των δημοσιογράφων να καταγράψουν δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο ίδιος αντέδρασε με έντονο εκνευρισμό, ο οποίος έπειτα οδήγησε σε λεκτικές διαμάχες.

kougias

Το γεγονός αυτό ενόχλησε φανερά την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου η live σύνδεση με την δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα γινόταν κατά την διάρκεια της εκπομπής της, Happy Day. 

“Ξέρει και από τηλέοπτική σκηνοθεσία ο κύριος Κούγιας και θέλει να ευνοήσει όλους τους συναδέλφους! Καλά κάνει, τον ευχαριστούμε!” ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμιτσιλή.

Η έντονη διαμάχη και ο πανικός όμως μεταξύ των δημοσιογράφων και του γνωστού ποινικολόγου συνεχίστηκε..

“Κάτσε, τον βλέπουμε έτοιμο να τσακωθεί με τους δημοσιογράφους. Συγνώμη παιδιά… Τον βλέπω, είναι σε εκνευρισμό. Λοιπόν, τώρα αυτή δεν είναι ωραία εικόνα και δεν τιμάει και εμάς.” είπε φανερά απογοητευμένη από την εικόνα η παρουσιάστρια

kougias

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βλέποντας τις εξελίξεις , ζήτησε να χαμηλώσει ο ήχος από την live σύνδεση.

“Μέχρι να το βρουν, χαμηλώστε τον ήχο και όταν αρχίσει ο κ. Κούγιας να το δώσουμε γιατί τώρα θα ζήσουμε ένα ριάλιτι στον αέρα. Να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το πλάνο του κ. Κούγια; Χάνεται και η ουσία από το ρεπορτάζ.” τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha προσπαθώντας να αποφύγει την κατάσταση που κατέκλυε ο πανικός.

Στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου , καθώς και για επίθεση από σωματείο που δεν γνώριζε. 

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, τόνισε ότι η απόφαση πιστεύει ότι θα είναι αθωωτική

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Χειμωνιάτικο το σκηνικό σε όλη τη χώρα

Her News b

Πατέρας θύματος στα Τέμπη: «Με κρατά ζωντανό η λαχτάρα της δικαίωσης»

Her News

Επεκτείνεται το πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού

HerNews ka