HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άννα Πρέλεβιτς: “Η γιαγιά μου είναι Ρωσίδα κλαίει κάθε μέρα με αυτό που συμβαίνει”

Άννα Πρέλεβιτς

H Άννα Πρέλεβιτς αναφέρθηκε σε μια σημαντική απώλεια που βίωσε στο οικογενειακό της περιβάλλον, αλλά και στον πόλεμο.

Σε συνέντευξη της στο Κυριάκο Θεοδωσίου για την εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” η ίδια αναφέρθηκε στις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής της. Αρχικά, μίλησε για την προσωπική της ζωή και το γεγονός πως είναι πολύ ευτυχισμένη με τον Νικήτα Νομικό. Πιο συγκεκριμενα η  Άννα Πρέλεβιτς εξομολογήθηκε ότι:

Πιο μεγάλο πρόβλημα είχε στις προσωπικές μου σχέσεις με άντρες. Είχα χωρίσει από μεγάλη σχέση και είχα πει η καλή Άννα θα πεθάνει από εδώ και πέρα”. Δεν άλλαξα ποτέ, αλλά χαίρομαι γιατί τώρα είμαι με έναν άνθρωπο που νιώθω ότι μόνο άγαλμα δεν μου έχει σηκώσει που είμαι έτσι όπως είμαι. Είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω φωτογραφίες με τον σύντροφό μου. Έχω βρει το άλλο μου ολόκληρο. Δεν έχει ανάγκη ο Νικήτας το άλλο του μισό, είναι ολόκληρος είμαστε ένα χρόνο και κάτι μαζί. Με τη Δούκισσα γνωριζόμασταν από πριν“.

Άννα Πρέλεβιτς

Στη συνέχεια, μίλησε για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία, ο οποίος της έφερε στο μυαλό μνήμες από αυτόν στην Γιουγκοσλαβία, ενώ τόνισε πως:
Το θυμάμαι σαν πολύ άσχημη εμπειρία, θυμάμαι τους γονείς μου πολύ αγχωμένους. Ακούει η μαμά μου αυτές τις σειρήνες, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Παναγία μου δεν μπορώ να βλέπω τηλεόραση αναστατώνομαι”. Η γιαγιά μου είναι Ρωσίδα κλαίει κάθε μέρα με αυτό που συμβαίνει“.
Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην απώλεια του παππού της που της στοίχισε και εξομολογήθηκε πως “είχα πάει σε ψυχολόγο για να προετοιμαστώ για την απώλεια του παππού μου. Ήξερα ότι είναι πολύ χάλια, ήταν στο νοσοκομείο καιρό. Όταν έφυγε εννοείται ήμουν χάλια αλλά Είπα “Παππού θα πας εκεί πάνω θα τραγουδάς για τους άλλους”. Κρατάω τα πάντα από εκείνον“.
Άννα Πρέλεβιτς

Νεότερα Άρθρα

“Αυτή η νύχτα μένει” : Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς του Alpha

Her News b

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: “Δεν μου λένε κάτι τα φρύδια στο κορίτσι”

HerNewskl

Η Τραϊάνα Ανανία έβαλε νυφικό και πήγε καλεσμένη στη “Super Κατερίνα”!

Her News