HerNews.gr
Μόδα

Άνοιξη 2022: Τι να φορέσω αν δεν μου αρέσει το floral;

fashion

Η Άνοιξη “φωνάζει” floral; Ή μήπως όχι;..

Φυσικά τα floral κυριαρχούν την άνοιξη, καθώς τα λουλούδια αποτελούν το σήμα κατατεθέν της εποχής αυτής. Τι μπορείς όμως να φορέσεις αν δεν είσαι λάτρης αυτου του pattern; Εμείς σου έχουμε κάποιες ιδέες..

Βάλε Χρώμα

Από τις αρχές του 2022 έχουμε δει “πολύ” χρώμα.. Αν και το να φοράμε χρώμα μπορεί να είναι ξένο για μερικούς από εμάς, οι υπέροχες πράσινες, μπλε και μοβ αποχρώσεις  που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή φοριούνται εύκολα και θα σε φέρουν αμέσως στο εποχικό πνεύμα. Διάλεξε απαλές , pastel αποχρώσεις για να κρατήσεις ένα πιο ρομαντικό στυλ. Αν θέλεις να τολμήσεις μπορείς να συνδυάσεις πολύ εύκολα neon χρώματα, με ένα old school jean παντελόνι. 

fashion

Βάλε ένα ελαφρύ πλεκτό

Η άνοιξη είναι μια μεταβατική εποχή, οπότε αναμφίβολα θα υπάρξουν κάποιες μέρες που θα είναι ακόμα αρκετά ψυχρές. Αν θες να μεταφέρεις τη συλλογή των πουλόβερ σου από το χειμώνα στην άνοιξη, αντάλλαξε τα χοντρά σου πλεκτά με πιο ανάλαφρα κομμάτια σε πιο ανοιχτούς τόνους. Επιπλέον, δεν υπάρχει κάτι τόσο κομψό όσο ένα πλεκτό μπλουζάκι αυτή τη στιγμή. Είτε σε κροπ, με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Είτε σε μια πιο loose επιλογή, με ένα αντίστοιχο σε σετ πλεκτό κολάν ή φόρμα. Μπορείς να το επιλέξεις και να δώσεις μια άλλη ανοιξιάτικη αίσθηση στο ντύσιμό σου.

fashion

Βάλε το λευκό που τόσο θες

Μια βόλτα στο Pinterest θα σε πείσει ότι το λευκό και το κρεμ είναι ό,τι πιο hot αυτήν την στιγμή. Ένα ολόλευκο σύνολο θα σου δώσει ανοιξιάτικα vibes ενώ μια μονόχρωμη εμφάνιση είναι πάντα chic. Μια ολόλευκη εμφάνιση είναι ιδανική για την άνοιξη. Προτείνουμε ένα λευκό σετ κουστουμιού για μοναδικές εμφανίσεις. Ακόμα ένα λευκό τζιν παντελόνι με ένα λευκό πλεκτό μπλουζάκι..  Ή για τις πιο ζεστές μέρες, με ένα λευκό φαρδύ πουκάμισο. 

fashion

Βάλε ένα διαφορετικό print

Ποιος λέει ότι το μόνο μοτίβο που φωνάζει άνοιξη είναι το φλοράλ; Τα φετινά ανοιξιάτικα μοτίβα περιέχουν διασκεδαστικά, υπέροχα μοτίβα. Από paisley έως γεωμετρικά έως αφηρημένα. Μπορείς ακόμα να φορέσεις ένα μοναδικό statement κομμάτι χωρίς floral print.

fashion

Νεότερα Άρθρα

Eyewear Trends: Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα πρωταγωνιστήσουν το καλοκαίρι

HerNewskl

Βραβεία Ίρις 2023: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

HerNewskl

Η Ζιζέλ Μπούντχεν φοράει ήδη τη φούστα που θα είναι τάση την άνοιξη-καλοκαίρι 2024

HerNews ka