HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Οι θεραπείες γονιμότητας και η εμμηνόπαυση στα 42 της χρόνια

kourtney

Η Kourtney Kardashian είναι η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας Kardashian και μια πολυσυζητημένη celebrity περσόνα. Η ίδια, μέσα από ένα teaser που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αναφέρθηκε στις διαδικασίες γονιμότητας και στο τι ακριβώς της προκάλεσε εμμηνόπαυση στα 42 της έτη.

Συγκλονιστική είναι η δήλωση της Kourtney Kardashian σε teaser του νέου τηλεοπτικού ριάλιτι της οικογένειας με τίτλο The Kardashians. Η ίδια αναφέρει ότι, τα φάρμακα που της χορηγήθηκαν προκειμένου να ξεκινήσει τις διαδικασίες για εξωσωματική γονιμοποίηση, της προκάλεσαν πρόωρη εμμηνόπαυση στα 42 της χρόνια, προξενώντας παράλληλα και αύξηση βάρους.

kourtney

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Parker θέλουν ένα παιδί

Στο trailer του reality show, που γυρίζεται σε παραγωγή Hulu και θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου, η Kourtney Kardashian μιλά στη μητέρα της, Kris Jenner για τις συνεχιζόμενες προσπάθειές της να κάνει ένα παιδί με τον μνηστήρα της, Travis Parker. Η 42χρονη έχει αποκτήσει ήδη 3 παιδιά, τον 12 ετών Mason, την 9χρονη Penelope και τον 7 ετών Reign με τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick.

«Ο Travis κι εγώ θέλουμε να κάνουμε ένα μωρό», ακούγεται να λέει η Kourtney Kardashian καθώς τη βλέπουμε μαζί με τον drummer των Blink 182, μνηστήρα της. Η ίδια ακούγεται να μιλάει για την εξωσωματική γονιμοποίηση περιγράφοντάς τη ως «όχι και την πιο ιδανική εμπειρία αφού έχω συλλάβει 3 παιδιά με φυσικό τρόπο».

kourtney

Η αδερφή της Kim Kardashian εμφανίζεται αναστατωμένη από τα «αγενή» σχόλια που έχει δεχθεί στα social media για την αλλαγή στην εμφάνισή της, που όπως λέει έχει προκληθεί από την θεραπεία της καθώς συνεχίζει τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Σκέφτομαι ότι είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνούν αυτοί. Τα φάρμακα που μου δίνουν, με έβαλαν στην εμμηνόπαυση. Κυριολεκτικά στην εμμηνόπαυση», λέει η Kourtney με την Kim Kardashian να απορεί: «Από ένα φάρμακο;». «Ναι» απαντά η αδερφή της χωρίς να διευκρινίζει ποια ακριβώς θεραπεία γονιμότητας ακολουθεί.

Η εμμηνόπαυση είναι μία φυσική διαδικασία για τον οργανισμό των γυναικών, που συμβαίνει συνήθως είτε στην δεκαετία των 40 είτε των 50 ετών μίας γυναίκας, καθώς τα επίπεδα των οιστρογόνων μειώνονται στον οργανισμό. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, σε σχετικό της δημοσίευμα, δεν έχει ερευνηθεί επαρκώς και άρα δεν υπάρχουν επαρκή συμπεράσματα για το αν η εξωσωματική γονιμοποίηση μπορεί να πυροδοτήσει την εμμηνόπαυση. Η εμμηνόπαυση ορίζεται όταν έχουν περάσει 12 μήνες από την τελευταία σου περίοδο και σημαίνει το τέλος των έμμηνων κύκλων σου, όπως αναφέρει η Mayo Clinic.

 

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Πήρε το τζετ αντί για αυτοκίνητο προκαλώντας επικριτικά σχόλια

Her News

Γιώργος Σαμπάνης- Aτύχημα στον Άλιμο: “Είναι θαύμα που έζησε, το αυτοκίνητό του καταστράφηκε ολοσχερώς”

HerNewskl

Blake Lively: Η σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της και η ομοιότητα τους

HerNewskl