HerNews.gr
Γνώμες

Οδηγός επιβίωσης για το παγωμένο Σάββατο: Καλή μουσική, παρέα και ένα ποτήρι κρασί

Το τρίπτυχο της ευτυχίας. Ενίοτε και της επιτυχίας. Η καλή μουσική είναι προϋπόθεση για οτιδήποτε κάνει κάποιος. Δουλειά; Καλή μουσική. Έξοδος; Καλή μουσική. Είσαι στα “κάτω” σου; Το ίδιο.

Τι και να είναι Μάρτιος στην καρδιά μας είναι πάντα Αύγουστος αλλά αν ανοίξεις το παράθυρο θα σου έρθει το κρύο του Ιανουαρίου. Μπέρδεμα. Ό,τι συμβαίνει στο κεφάλι μας συμβαίνει και με τον καιρό. Ίσως να μας εκδικείται με έναν τροπο και αυτός ο έρημος πλανήτης με τα τόσα που του έχουμε κάνει.

Ήρθε το Σάββατο και ας άργησε έναν αιώνα αυτήν την εβδομάδα, τα καταφέραμε αδέρφια. Δεν θέλεις να βγεις να πας πουθενά; Είναι και στα μισά του ο μήνας και σκέφτεσαι τα έξοδα; Δεν πειράζει, βάλε μουσική, κρασί και φώναξε εκείνον/η που θέλεις να περάσεις καλά. Δεν έχεις κανέναν να φωνάξεις; No worries. Έχεις σίγουρα κάτι να πιεις και να δεις ή να ακούσεις. Μην σε πιάνει απελπισία.

Θέλεις να βγεις έξω και να τα “σπάσεις” όλα; Σε ζηλεύω. Κάντο. Πήγαινε εκεί που τα αυτιά σου δεν αιμορραγούν και δώστου να καταλάβει. Δεν θέλεις να πιεις κρασί αλλά κρασιά ή βότκα; Μαζί σου.

Αυτό το Σάββατο που θα έχει κρύο και δεν θα θυμίζει με τίποτα άνοιξη μας θέλει να είμαστε πιο “χουχουλιάρικα”. ή στο σπίτι με μια κουβέρτα φλις σαν σούπερ ήρωες ή σε ένα μαγαζί να τρώμε και να πίνουμε. Αν έχει και τζάκι ακόμα καλύτερα. Το σημαντικό όμως είναι ένα, ή μάλλον τρία, να ακούμε καλή μουσική, να έχουμε την παρέα που θέλουμε και να πίνουμε ένα ωραίο ποτήρι κρασί. (ή ότι κάνει το μέσα σου ευτυχισμένο)

Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί γιατί ποτέ μα ποτέ δεν θα ξανά είναι 19 Μαρτίου 2022. Εν ολίγης, ο χρόνος δεν γυρίζει ποτέ. 

Νεότερα Άρθρα

Αγαπημένοι, δεν είμαστε πια και τόσο αγαπημένοι

Her News

Τελικά αλλάζει ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου;

Her News

Χριστέ μου έγινα 30!

Her News