HerNews.gr
Beauty

3+1 tips για επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου

makeup

Σου αρέσει να κάνεις το μακιγιάζ σου, αλλά νιώθεις ότι δεν το κάνεις αρκετά καλά;

Αυτά είναι τα καλύτερα tips για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου ..

Φόρα το foundation πριν από το concealer 

Ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιώσεις τη ρουτίνα του μακιγιάζ σου είναι να δοκιμάσεις να εφαρμόσεις το foundation σου πριν το concealer. Ξεκινώντας με ένα στρώμα βάσης θα ελαχιστοποιήσεις τυχόν ερυθρότητα ή αποχρωματισμό. Είναι σχεδόν σαν να δημιουργείς μια  βάση για τα υπόλοιπα προϊόντα σου. Στη συνέχεια, μπορείς να πας με το concealer σου για να εντοπίσεις  τυχόν κοκκινίλες. Έτσι  θα καταλήξεις να χρησιμοποιείς πολύ λιγότερο προϊόν στη διαδικασία. Το foundation πριν από το concealer είναι μια ιδιοφυή λύση για την πρόληψη σχηματισμού “τσακίσματος”.

makeup

Κάνε scrub στα χείλη πριν εφαρμόσεις το κραγιόν σου

Δοκίμασε να προετοιμάσεις τα χείλη σου με ένα απαλό scrub χειλιών. Η φυσική απολέπιση θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις κάθε ξηρό δέρμα που βρίσκεται πάνω από τα χείλη σου, αφήνοντάς ένα πιο λείο και απαλό καμβά για τα προϊόντα σου. Ένα πράγμα που πρέπει να έχεις κατά νου: Τα απολεπιστικά χειλιών πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο μία φορά την εβδομάδα το πολύ.

Κάψε.. τα προϊόντα

Τα κρεμώδη προϊόντα μακιγιάζ αναμειγνύονται καλύτερα όταν ζεσταίνονται. Έτσι, εάν το μολύβι ματιών σου  χρειάζεται πολλές στρώσεις για μια αξιοπρεπή απόδοση χρώματος, λιώσε το ελαφρώς πριν ξεκινήσεις την χρήση. Για να το κάνεις αυτό, κράτησε το άκρο του μολυβιού σου κάτω από τη φλόγα ενός αναπτήρα για ένα δευτερόλεπτο ή μέχρι να κολλήσει. Μετά, άφησε το να κρυώσει ελαφρώς! Δες το στο χέρι σου για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι πολύ ζεστό ή λιωμένο. Μετά παρακολούθησε την αλλαγή συνοχής του ακριβώς μπροστά στα μάτια..

makeup

Μάσκαρα & Αλατούχο διάλυμα

Χρησιμοποίησε μόνο ένα σωληνάριο μάσκαρα για τρεις μήνες, maximum για αρχή! Πέρα από αυτό το σημείο, η μάσκαρα, μπορεί να συλλέξει βακτήρια και να οδηγήσει σε μολύνσεις των ματιών και άλλα ατυχή πράγματα. Που πραγματικά δεν θα ήθελες να αναζητήσεις στις εικόνες του Google… Αλλά αν η μάσκαρα σου στεγνώσει αρκετά μέσα σε αυτούς τους πρώτους τρεις μήνες, πρόσθεσε μερικές σταγόνες αλατούχου διαλύματος στη φόρμουλα. Έτσι θα την επαναφέρεις στην ομαλή σύστασή της.

 

Νεότερα Άρθρα

Bakuchiol ή Ρετινόλη: Τι είναι καλύτερο για εσάς;

Her News

Γαλλικό μανικιούρ: Η πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή του!

HerNewskl

Rihanna: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

HerNewskl