HerNews.gr
Beauty

5 βήματα για το ιδανικό “no makeup – makeup” look

face

Θέλεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ, το λεγόμενο no makeup-makeup;

Με αυτά τα βήματα θα πετύχεις το πιο φυσικό αποτέλεσμα, και θα γίνεις ειδική στο no makeup – makeup look :

Ελαφριά κάλυψη

Πρώτο βήμα είναι η ελαφριά κάλυψη τυχόν ατελειών, καθώς και η επίτευξη ενός ομοιόμορφου τόνου στην επιδερμίδα. Για αυτόν τον σκοπό εμπιστευτείτε μια κρέμα BΒ. Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε “προαγωγή” στο αγαπημένο σας concealer και να αντικαταστήσετε με αυτό το foundation για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους, αλλά σπυράκια και ερυθρότητα στα πλαϊνά της μύτης.

face

Χρώμα υγείας

Το κλασικό ροζ ρουζ, είναι αυτό που χαρίζει ένα χρώμα υγείας στα μάγουλα και κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο ξεκούραστο. Για τις ξηρές επιδερμίδες ιδανική επιλογή θεωρούνται οι κρεμώδεις ή ακόμα και οι υγρές φόρμουλες. Αυτές είναι που δείχνουν πάντα ομοιόμορφες. Για τις λιπαρές προτιμότερες θεωρούνται οι πουδρένιες υφές. Αυτές είναι που χαρίζουν φυσικότητα χωρίς να εντείνουν τη λιπαρότητα. 

Για ένα πιο dewy αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα highlighter σε μορφή στικ, το οποίο θα κάνει την επιδερμίδα να δείχνει έντονα ενυδατωμένη και όχι υπερβολικά μακιγιαρισμένη. Εφαρμόστε το στο τόξο των φρυδιών και τα ζυγωματικά. Ακόμα μπορείτε να εφαρμόσετε στο κόκκαλο της μύτης, την καρδιά των χειλιών, αλλά και την εσωτερική γωνία των ματιών για ένα “φυσικά” λαμπερό αποτέλεσμα.

Τονισμένα φρύδια

Τα ελαφριά τονισμένα φρύδια μπορούν να μεταμορφώσουν το πρόσωπο, πλαισιώνοντας όμορφα τα μάτια και δίνοντας έμφαση στο βλέμμα. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών για να γεμίσετε τυχόν κενά και να ειδικό διάφανο τζελ για να τα σταθεροποιήσετε.

face

Διακριτική έμφαση στα μάτια

Τα full glam eye looks δεν έχουν θέση σε ένα no makeup makeup. Εφαρμόστε λίγο μαύρο ή καφέ μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες για να κάνετε το βλέμμα σας να δείχνει πιο φωτεινό και ξεκούραστο. Εάν επιθυμείτε ένα ελαφρώς πιο έντονο eye look, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο καφέ μολύβι στην εσωτερική πάνω γραμμή των ματιών για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων βλεφαρίδων.

Ζουμερά χείλη

Το natural look ολοκληρώνεται με ένα lip balm με διακριτικό χρώμα, ένα clear gloss ή ένα tint σε απόχρωση κοντινή με τον τόνο της επιδερμίδας των χελιών, τα οποία θα τονίσουν ελαφρά τα χείλη, χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει όμως επιτηδευμένο. 

Νεότερα Άρθρα

Ηairstyle: Τα ιδανικά χτενίσματα για εσάς που φοράτε γυαλιά!

HerNewskl

Bubble gloss: Η τάση που θα επικρατήσει στις καλοκαιρινές μας διακοπές!

HerNewskl

Kim Kardashian: Το πιο chic χτένισμα που ταιριάζει σε μεσαία μήκους μαλλιά

HerNewskl