HerNews.gr
Διεθνή

Αλέν Ντελόν: Ο εμβληματικός ηθοποιός θέλει να κάνει ευθανασία

O γιος του εμβληματικού Γάλλου ηθοποιού Αλέν Ντελόν, Άντονι, προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Σε πρόσφατη εξομολόγηση του μετά από την παραχώρηση μια συνέντευξης είπε πως ο πατέρας του έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του. Η συνέντευξη στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL.

Ο 57χρονος ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει συμφωνήσει να βοηθήσει τον Αλέν Ντελόν στη διαδικασία ευθανασίας. Όχι μόνο αυτό αλλά και είναι δίπλα του σε αυτές τιςτελευταίες στιγμές της ζωής του.

Η απόφαση του Ντελόν μπορεί να προέρχεται από τη δύσκολη εμπειρία να αντιμετωπίσει τον θάνατο της πρώην συζύγου του και μητέρας του συνεντευξιαζόμενου Άντονι, Νάταλι Ντελόν. Υπήρξε συνάδελφος και σύζυγός του από το 1964 έως το 1969 και πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας τον Ιανουάριο του 2021. Ήθελε να υποβληθεί σε ευθανασία, αλλά τελικά η  επιθυμία της δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί.

«Η μητέρα μου, που ήταν ελεύθερο πνεύμα, ήθελε να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο, που έζησε τη ζωή της», δήλωσε ο Άντονι.

«Ευτυχώς, δεν καταφύγαμε σε αυτή τη διαδικασία. Λέω ευτυχώς, γιατί όλα ήταν έτοιμα», εξηγεί, τονίζοντας πως η νομοθεσία στη Γαλλία δεν επιτρέπει την ευθανασία. «Είναι αλήθεια ότι θα μας ήταν δύσκολο να της κρατήσουμε το χέρι και να δούμε να φεύγει έτσι. Δεν λέω ότι η τελευταία νύχτα ήταν εύκολη, αλλά έφυγε ήσυχα. Ο πατέρας μου συγκινήθηκε πολύ από αυτό». 

Ο γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν έχει αποκτήσει από το 1999 και την ελβετική υπηκότητα. Από το 2019 ζει στην Ελβέτια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελβετία η ευθανασία είναι αποδεκτή.

«Η ευθανασία είναι το πιο λογικό και φυσικό πράγμα. Από μια ορισμένη ηλικία και χρονικό σημείο, έχουμε το δικαίωμα να φύγουμε αθόρυβα και ειρηνικά από αυτόν τον κόσμο. Xωρίς την υποστήριξη από ένα νοσοκομείο, συσκευές, ενέσεις και τα υπόλοιπα», είχε δηλώσει ο Άλεν Ντελόν σε μία συνέντευξη σε ελβετικό  κανάλι.

Φωτογραφία: el.hoboetc.com

Νεότερα Άρθρα

Bianca Censori: Έτσι πήγε ντυμένη στη Disneyland (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Lizzo: Οι πρώην χορεύτριες της την κατηγορούν ότι τις πίεσε να συμμετάσχουν σε σεξουαλικά σόου

HerNews ka

Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Ο λόγος που θα παρευρεθεί στην Ελαφόνησο

Her News b