HerNews.gr
BRIDE NEWS

Γάμος: 4 λάθος λόγοι που μας οδηγούν σε αυτή την απόφαση

wedding

Ο μόνος λόγος που δεν είναι λάθος για να παντρευτείς, είναι ο έρωτας. Όλα τα άλλα θα σε οδηγήσουν σε έναν αποτυχημένο γάμο, αργά η γρήγορα.

Ο γάμος είναι ο τρόπος που σφραγίζεις θρησκευτικά την αγάπη σου, και την οικογένεια σου. Δεν θα πρέπει να γίνεται (θεωρητικά πάντα) για άλλες συνθήκες. Πιστέψτε με, οι παρακάτω λόγοι είναι οι πιο λάθος για να παντρευτείς.. Και ξέρω ότι τους έχεις σκεφτεί! 

«Είμαι σε ηλικία γάμου» 

Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν μπορεί να κριθεί με βάση την ηλικία, από την πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ, μέχρι το πότε πρέπει να παντρευτείς. Αν το ότι έχεις φτάσει στα 35 και όλες οι φίλες είναι πλέον σύζυγοί ή μητέρες βαραίνει κάπως παραπάνω την ζυγαριά από το ότι αγαπάς τον άνθρωπό σου και θέλεις μέσα από μια μεγάλη γιορτή, αυτή του γάμου, να του το πεις και πιο επίσημα, τότε κάτι έχει πάει εξαιρετικά μα εξαιρετικά λάθος. 

wedding

«Θέλω να νιώσω ασφάλεια» 

Αν η ασφάλεια είναι ο αυτοσκοπός ενός γάμου και νικάει την αγάπη, την συντροφικότητα και τον έρωτα, σε τι κόσμο πλέον βαδίζουμε;  Δεν σε κάνει η λειτουργία του γάμου να νιώθεις ασφάλεια, αλλά ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου, είτε σε παντρευτεί είτε όχι. Και ειλικρινά, αν δεν νιώθεις πρώτα με τον εαυτό σου ασφάλεια, δεν θα νιώσεις με κανέναν. 

«Εφόσον δεν θα βρω άλλον,  ας συμβιβαστώ» 

Πολλοί θα σου πουν ότι ο γάμος είναι ένας μικρός ή και μεγάλος συμβιβασμός και δεν είναι ψέμα. Εξελίσσεται μάλιστα σε συμβιβασμούς και μάλιστα αμοιβαίους, για να μπορέσουν να ξεπερνιούνται όσα εμπόδια έρθουν στον δρόμο τους.  Αλίμονο, όμως, αν το ξεκίνημα του σηματοδοτείται με συμβιβασμό, αντί για έρωτα. Ο συμβιβασμός είναι συνήθως λάθος.. σε όλα! 

wedding

«Είμαστε μαζί τόσα χρόνια..» 

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν έχουν μόνο τον γάμο ως μονόδρομο, κόντρα σε όσα πιστεύει η κοινωνία, ο περίγυρος και η οικογένεια.Έχουν και το μονοπάτι του χωρισμού, που όσο σκληρό και αν ακούγεται μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, ίσως πρέπει να ακολουθηθεί για το καλό και των δύο. 

Νεότερα Άρθρα

Συμβουλές για να βρείτε το τέλειο άρωμα που θα φορέσετε στο γάμο σας

HerNews ka

Πρωτότυπα δωράκια για τη βάπτιση

Her News

Οι 5 καλύτερες χρωματικές παλέτες εάν παντρεύεστε τον Ιούλιο

HerNews ka