HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 έως 27 Μαρτίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 14/3 έως 20/3.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα που στο ξεκίνημα θα πρέπει να ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τρίτους όπως και να δείτε αν τα χρήματα από το ταίρι σας είναι αρκετά για να αισθάνεστε εσείς ασφάλεια. Προς το τέλος της εβδομάδας κάντε κινήσεις για να επεκταθείτε προς το εξωτερικό ,να αποκτήσετε μια ανώτερη γνώση και γιατί  όχι αρκετοί από εσάς θα ευνοηθείτε ακόμα και για ένα ταξίδι που τόσο επιθυμείτε .

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ -20 Μαί )

Ήρθε η στιγμή που θα πρέπει στις αρχές της εβδομάδας να ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες για να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που εκκρεμούν. Μην έχετε νεύρα και μην ξεσπάσατε γιατί θα είναι εις βάρος σας. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε άνετα να βρείτε κάποιες λύσεις σχετικά με τα κληρονομικά σας και αν σας βγουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες. Θα ήθελα να μην τις αφήσετε να σας επηρεάσουν .

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί – 21 Ιούν )

Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε κάποια διλλήματα με την εργασία σας.  Ή θα είναι η καθημερινοτητά σας λίγο πιο αγχωτική. Και εσείς  δεν αντέχετε άλλο άγχος !Προς το τέλος της εβδομάδας όμως θα σας δοθούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε να επεκταθείτε και να μπείτε σε μια άλλη φιλοσοφία ζωής. Δώστε επίσης στο σύντροφο της ζωής σας την προσοχή που χρειάζεται. Καλείστε επίσης και για κάποιες εργασιακές  συμφωνίες .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιού -22 Ιουλ)

Μια εβδομάδα που στις αρχές της θα μπορέσετε να χαρείτε να διασκεδάσετε και γιατί όχι αν είστε μόνοι να βρεθεί ένα άτομο που θα δείξει ερωτικό  ενδιαφέρον για εσάς φτιάχνοντας κατά πολύ τη ψυχολογία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας δώστε λίγο περισσότερη σημασία στην εργασία σας και σταματήστε να μπαίνετε σε διλλήματα  καθώς όσο θα περνάνε οι μέρες το κλίμα θα φτιάχνει.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Θέματα οικογενειακά θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν στην αρχή της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται ένας από τους δυο γονείς σας να σας τρέξει λίγο παραπάνω και αυτό να σας προκαλέσει εκνευρισμό. Θα κάνετε όμως υπομονή γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα χαλαρώσετε και θα μπορέσετε επιτέλους να ασχοληθείτε με ανθρώπους που σας αγαπούν όπως τα παιδιά σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αρκετές επικοινωνίες και ευχάριστα μηνύματα στις αρχές της εβδομάδας για εσάς όπως και κάποιες πολύ θετικές μετακινήσεις για να κλείσετε κάποιες συμφωνίες . Προς το τέλος της εβδομάδας πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας ή με έναν από τους δυο γονείς σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν για να μην τα έχετε αργότερα σαν εκκρεμότητα.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Εσεις στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να βρείτε ποιοι είναι αυτοί που σας παρέχουν συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Δεν απόκλειεται να έχετε και κάποια έξοδα παραπάνω. Προς το τελειωμά της όμως θα σας δοθούν ευκαιρίες αρκετές για να επικοινωνήσετε με κόσμο. Όπως και να κλείσετε συμφωνίες να λάβετε ευχάριστα νέα .. Και γιατί όχι, να κάνετε κάποιες πολύ ευχάριστες μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς θα θελήσετε στις αρχές της εβδομάδας να ασχοληθείτε παρά πολύ με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα μόνο για εσάς και για κανέναν αλλον. Έχετε αναλωθεί πολύ για τους γύρω σας και είναι η ευκαιρία να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να κάνετε και κάποια έξοδα παραπάνω για να αγοράσετε πράγματα που σας αρέσουν και πολύ καλά θα κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να κινηθείτε λίγο παρασκηνιακά ή να νιώσετε έντονα την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας για  ξεκουραστείτε  και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω. Προς το τέλος της εβδομάδας και έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες σας θα βγείτε προς τα έξω και θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και τις σχέσεις σας. Κάποια ευχάριστα μηνύματα θα λάβετε κάπου ενδιάμεσα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Μια εβδομάδα που από την αρχή της θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα. Θα μπορείτε να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα  και να πετύχετε από κοινού κάποιους μεγάλους στόχους. Αυτό θα σας φέρει μια εξάντληση και προς το τέλος της θα χρειαστεί να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω.  Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κινηθείτε λίγο παρασκηνιακά και να κάνετε κάποιες κινήσεις πολύ κρυφές .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Μια εβδομάδα που στην αρχή της εσείς θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας για να μπορέσετε να βγάλετε κάποια χρήματα παραπάνω. Εξακολουθείτε να έχετε ένα εκνευρισμό παραπάνω και οι υποχρεώσεις να σας τρέχουν. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα με φιλικά σας άτομα να πάρετε αγάπη από το ταίρι σας και να πετύχετε κάποιος μεγάλους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσεις στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να επεκταθείτε και δεν αποκλείετε να έχετε στα σκαριά και ένα μεταπτυχιακό για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Τώρα αν θελήσετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό μπορείτε να το κάνετε. Προσοχή θα ήθελα να έχετε παραπάνω σε σχέσεις και συνεργασίες. Υπάρχει κάτι που δεν το βλέπετε και πολύ ξεκάθαρα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απογοητευτείτε.      

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Η σπάνια έκλειψη που θα σφραγίσει την ιστορία και τον κόσμο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Her News

Αυτά είναι τα ζώδια που όταν τα ”φτύνεις”, κολλάνε μαζί σου

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b