HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κρυσταλλία: “Δεν πίστευα ότι είμαι όμορφη, όταν μιλάω τα λέω αυθόρμητα, είμαι λίγο νταλικέρης”

Κρυσταλλία

Η Κρυσταλλία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” για τα παιδικά της χρόνια.

Κρυσταλλία

Πιο συγκεκριμένα η Κρυσταλλία εξομολογήθηκε πως “γίνομαι νευρική, σου λέω κάτι μια φορά, τρεις πέντε, δέκα, κάπου… Το δουλεύω με τον εσωτερικό μου εαυτό και νομίζω ότι έχω κάνει βήματα. Δεν είναι όλα τέλεια, ροχαλίζω όταν είμαι κουρασμένη. Δεν ήμουν η πολύ όμορφη του σχολείου, ήμουν πολύ αγοροκόριτσο. Δεν πίστευα ότι είμαι όμορφη, όταν μιλάω τα λέω αυθόρμητα, είμαι λίγο νταλικέρης. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες“.

Όσο για τον ερχομό του γιου της, η Κρυσταλλία είπε ότι “ο γιος μου είναι 14 μηνών. Τι είναι αυτό το πράγμα Γρηγόρη; Θα ήθελα να κάνω 18.000 παιδιά. Πάντα έλεγα ότι θέλω πολλά παιδιά, ιδανικά θα ήθελα τέσσερα αλλά τώρα μετά τον Νικηφόρο, είδα πώς είναι. Ο καθένας όσο μπορεί και όσο αντέχει και το θέμα είναι να το κάνει σωστά“.

Κλείνοντας, δήλωσε σχετικά με το γεγονός πως δεν έχει πάρει το επίθετο του συζύγου της  ότι “γιατί να πάρω το επίθετο του συζύγου μου; Δεν θα είχα πρόβλημα αλλά δεν θα έβγαζα και το δικό μου. “Κρυσταλλία Ρήγα Πλατανιά”, πολύ μεγάλο. Εμένα μ’ αρέσει το “Πλατανιάς”, είναι τιμή μου, τον αγαπώ και τον λατρεύω“.

 

Κρυσταλλία

 

Νεότερα Άρθρα

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του πατέρα του που παίζονται στην τηλεόραση, στενοχωριέται»

HerNews ka

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει για ενδέκατη ημέρα στη ΜΕΘ – Ο λόγος που δεν έχει αποσωληνωθεί

HerNews ka

Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα, για να δω αν βγαίνει με τον εραστή»

Her News