HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του γιου της

Kylie Jenner-hernews

H Kylie Jenner διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Το γνωστό μοντέλο στις αρχές του Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και από τότε ζει μοναδικές στιγμές.

Χθες, Δευτέρα 22 Μαρτίου, η 24χρονη Kylie Jenner ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, το οποίο και αφιέρωσε στον γιο της. Στο βίντεο προβάλλονται διάφορες στιγμές κατά την διάρκεια που η ίδια ήταν έγκυος.Μοιράζεται για πρώτη φορά με το κοινό της φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της. Το βίντεο αποτελείται από κομμάτια της περιόδου εκείνης, σε χρονολογική σειρά. 

Kylie Jenner

Τι αποκάλυψε όμως που έφερε αντιδράσεις ; 

Η Kylie Jenner αποκάλυψε ότι με τον σύντροφό της, Travis Scott, αποφάσισαν να μην ονομάζεται το μωρό τους  «Wolf».

«Το όνομα του γιου μας δεν είναι πλέον Wolf. H αλήθεια είναι ότι δεν του ταιριάζει. Θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί βλέπω παντού το όνομα Wolf», αποκάλυψε η ίδια με όσα έγραψε στα Instagram Stories της.

kylie

Σύμφωνα με το περιοδικό και site  «TMZ», το πλήρες όνομα του μωρού κατά τη γέννησή του ήταν Wolf Jacques Webster. Αυτό επιβεβαιώνεται στο πιστοποιητικό γέννησης. Eπομένως θα υπάρξει νομική διαδικασία για την αλλαγή, του ονόματος σύμφωνα με πληροφορίες.

Το γνωστό μοντέλο έχει συνηθίσει να μας εντυπωσιάζει με τις ανακοινώσεις της μέσω social media. Το κοινό της βέβαια γίνεται πολλές φορές “καχύποπτο” με όσα η ίδια αναρτεί. Παρά το γεγονός αυτό, η Kylie Jenner έχει από τα πιο δημοφιλή προφίλ στο Instagram, με τους followers της να φτάνουν τα 320 εκατομμύρια. Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό χθες, έχει ήδη σχεδόν 11 εκατομμύρια likes.

 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Kylie Jenner ΕΔΩ!

Νεότερα Άρθρα

Αθηναΐς Νέγκα: Aναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της λόγω της φωτιάς

HerNewskl

Συγκινημένη η Δούκισσα Νομικού: Πρώτη μέρα στο σχολείο ο γιος της

Her News

Άκης Πετρετζίκης: Ποζάρει χαμογελαστός αγκαλιά με τον γιo του στο Instagram

Her News