HerNews.gr
DECORNEWS

Νέα Υόρκη: Κινηματογραφικά στούντιο με την υπογραφή του Ντε Νίρο

στουντιο

Στούντιο ταινιών ύψους 44 μέτρων πρόκειται να χτιστεί στη Νέα Υόρκη και μάλιστα με την υπογραφή του Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Το αρχιτεκτονικό στούντιο BIG κέρδισε την έγκριση για να κατασκευάσει ένα στούντιο ταινιών ύψους 44 μέτρων στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, το οποίο πρόκειται να είναι το «πρώτο κάθετο κινηματογραφικό στούντιο στον κόσμο».

Το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό στούντιο 760.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο έλαβε άδεια σχεδιασμού πέρυσι, θα κατασκευαστεί για την εταιρεία ανάπτυξης Wildflower Ltd με έδρα τη Νέα Υόρκη.

studio

Η Wildflower Ltd συνεργάζεται με τον Αμερικανό ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον γιο του, μεσίτη ακινήτων Ραφαέλ Ντε Νίρο και την Αμερικανίδα παραγωγό ταινιών Τζέιν Ρόζενταλ. 

«Ενώ η Νέα Υόρκη δεν είναι άγνωστη και πρωταγωνιστεί σε πολλές κινηματογραφικές ιστορίες, αυτό το συγκρότημα παραγωγής σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ικανότητα της πόλης να δημιουργεί τις ιστορίες του μέλλοντός μας» λέει ο ιδρυτής της BIG, ο Δανός αρχιτέκτονας Μπιάρκε Ίνγκελς.

Η δομή θα περιέχει 11 ενότητες, που η καθεμία φιλοξενεί μια μεγάλη σκηνή καθώς και υποστήριξη παραγωγής που περιλαμβάνει καταστήματα, καμαρίνια και τεχνικούς χώρους. Το κτίριο θα είναι επενδυμένο με προκατασκευασμένα πάνελ από σκυρόδεμα που το χρώμα και το σχήμα τους θα δημιουργούν γεωμετρικά σχήματα στην πρόσοψη.

στουντιο

Δύο είσοδοι, η μία για πεζούς και η άλλη για παραδόσεις και επιμελητεία, θα πλαισιώνονται από καμπυλωτούς τοίχους που θα κατευθύνουν τη ροή προς το εσωτερικό. Πάνελ από ίνες τσιμέντου θα επενδύσουν το εσωτερικό των στούντιο δένοντάς το με τα τσιμεντένια πάνελ σε όλη την πρόσοψη.

Δυο βεράντες στην πρόσοψη θα τους παρέχουν φυσικό φως, πρόσβαση στην κοντινή προκυμαία καθώς και θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν.

στουντιο

Νεότερα Άρθρα

Valentine’s Day: Ο έρωτας σου γίνεται τώρα καμβάς απο την VipArt!

Her News b

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι του

Her News

Λουλούδια εποχής για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας

HerNews ka