HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Μουτσινάς: Αλλάζει ώρα προβολής η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Όλο το ρεπορτάζ

Αλλαγές στον ΣΚΑΪ όπου παίρνει η μπάλα και τον Νίκο Μουτσινά.  Συγκεκριμένα η αλλαγή θα γίνει στην εκπομπή του ταλαντούχου Νίκου Μουτσινά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» & της δημοσιογράφου Τίνας Μεσσαροπούλου. Η επιτυχημένη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, αλλάζει ώρα προβολής.

Η δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος Μουτσινάς από τις αρχές Απριλίου θα μεταφερθεί στις 16:00. Αυτό προέκυψε λόγω της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, όπου εκεί θα γίνει ένα ντόμινο αλλαγών. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πάει στο δελτίο ειδήσεων και για να δώσει μία γερή πάσα στην Κωνσταντίνα, μεταφέρεται και ο Νίκος Μουτσινάς μία ώρα αργότερα. Στις 15:00 με 16:00 θα παίζει επανάληψη σειράς».

Ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3 έκανε μια μικρή αναφορά στη συγκεκριμένη αλλαγή, χωρίς ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Κλείνω την εκπομπή. Όχι όλη όμως. Κάθε μέρα λίγο και πιο κάτω, πιο κάτω, θα έρθει η ώρα να πάμε 4», είπε υπονοώντας τη νέα του αλλαγή ο Νίκος Μουτσινάς.

Νεότερα Άρθρα

«Το αύριο μας ανήκει» έκανε πρεμιέρα!

Her News

Βασίλης Ζούλιας για Emily in Paris: «Μέσα σε ένα βράδυ γυναίκες από 160 χώρες έψαχναν τα ρούχα μου»

HerNews ka

Βραβεία MAD 2023: Αποκλείστηκαν οι τράπερς Snik και Light

HerNews ka