HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ψέματα: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της σειράς του Alpha

psemata

Με νέα σειρά έρχεται ο Alpha! 

Τα “Ψέματα” είναι η νέα σειρά του καναλιού Alpha που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το teaser της σειράς  έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό από την συχνότητα του Alpha . Χωρίς όμως να είχαν γίνει γνωστές παραπάνω πληροφορίες. Πρόκειται για μια νέα σειρά μυστηρίου, με στοιχεία θρίλερ που θα βασίζεται στην έμφυλη βία. 

psemata

Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς του Alpha , ένα ραντεβού θα πάρει μια πολύ περίεργη τροπή , και διάφορες πτυχές του θα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται .. 

Στο πρώτο τρέιλερ της σειράς του Alpha εμφανίζονται ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος θα έχει έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων μαζί με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές, στην σειρά θα δούμε τους Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργο Χρανιώτη, η Ζέτα Δούκα, ο Ιωάννη Παπαζήση και Βασιλική Τρουφάκου.

Χρήστος Λούλης – πρωταγωνιστής στην νέα σειρά του Alpha 

Γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1976 . Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης απ’ όπου αποφοίτησε το 1999.Το 2003 βραβεύτηκε με το βραβείο Δημήτρης Χορν για την ερμηνεία του στην παράσταση ‘Ερωτόκριτος’.Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων το ‘Κλείσε τα μάτια’, ‘Δυο μέρες μόνο’ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Αλεξάνδρα Αϊδίνη – πρωταγωνίστρια στην νέα σειρά του Alpha 

Γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 1980 στη Ρώμη.Πριν ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Το λιβάδι που δακρύζει» του Θ. Αγγελόπουλου (2004). Αποφοίτησε τελικά το 2005 από την Δραματική Σχολή του Ν.Ε.Θ του Γ. Αρμένη.Έχει δουλέψει στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο όπου συνεργάστηκε με σκηνοθέτες τους Α. Αβρανά, Δ. Αθανίτη, Ρ. Εσκενάζη και Δ. Κουτσιαμπασάκο, κ.α.To 2016 βραβεύτηκε από κοινού με την Ιωάννα Παππά με το βραβείο ΄Μελίνα Μερκούρη’ για την ερμηνεία της στη Μεγάλη Χίμαιρα σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου.

psemata

Δείτε το trailer της νέας σειράς “Ψέματα”  του Alpha ΕΔΩ!

 

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: “Τα media προωθούν το μοτίβο της τέλειας γυναίκας που είναι λες και έβγαλε το παιδί από το στόμα”

Her News

Σοφία Παυλίδου: «Για τα παιδιά μου ήταν σοκ ότι πείραξαν τη μαμά τους»

HerNews ka

Mega Golden Classics: Οι πιο κλασικές ατάκες από κωμικές σειρές

HerNews ka