HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δήμητρα Ματσούκα: “Με θυμώνει η αγένεια και η αδικία. Δεν κρύβομαι εκεί”

Δήμητρα Ματσούκα-hernews

H Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. 

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στην “Κυψέλη”  την Τετάρτη και τόνισε χαρακτηριστικά πως “εχω μια πολύ ισχυρή δεύτερη σκέψη για τα πράγματα. Παρατηρώ τη φαιδρότητα, τη γελοιότητα που υπάρχει σε επαγγέλματα όπως τα δικά μας και παρασύρεσαι γιατί ο ναρκισσισμός είναι στην ανθρώπινη φύση πόσο μάλλον σε δουλειές όπως αυτές που κάνουμε εμείς. Προσπαθώ όσο μπορώ να διαχωρίζω τη θέση μου.Το να είσαι φειδωλός στις τηλεοπτικές εμφανίσεις έχει μια σημασία”.

Δήμητρα Ματσούκα-hernews

Όσο για το κομμάτι του ανταγωνισμού, η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε ότι:

“Λίγα πράγματα αντιλαμβάνομαι. Εκ των υστέρων κάποιες φορές έχω ακούσει κάτι και μου έχει κάνει εντύπωση γιατί πρέπει να ομολογήσω ότι όλες οι φωτογραφίες μου ήταν απόλυτα αρμονικές. Είναι μια ανταγωνιστική δουλειά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Είσαι έρμαιο των εντυπώσεων που έχουν οι άλλοι για σένα, χωρίς εσένα”.

“Έκανα θυσίες. Έμεινα δυο χρόνια σπίτι μου γιατί οι ρόλοι που μου δίνονταν ήταν αντίστοιχοι της ηρωίδας εκείνης στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” […] Έκανα πολύ λίγη τηλεόραση. Έκανα μια αποχή. Έκανα λίγες σειρές. Στα 22 χρόνια έχω κάνει 5 σειρές. Έτσι κατάφερα να πάει το πράγμα σχεδόν όπως το ήθελα. Είμαι υπεράνω χρημάτων για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Έχω πει όχι”.

Κλείνοντας, εξομολογήθηκε πως “δεν έχω εντάσεις. Έχω σπάνια. Με θυμώνει η αγένεια και η αδικία. Δεν κρύβομαι εκεί. Ευτυχώς γύρω μας οι άνθρωποι δεν είναι ούτε αγενείς ούτε θρασείς. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μια χαρά”.

Δήμητρα Ματσούκα-hernews

 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Βουλγαράκη: Τι δήλωσε η ίδια για τη φημολογούμενη σχέση της με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη

HerNews ka

Δέσποινα Μοιραράκη: «Πάλεψα σκληρά να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι και στο γυαλί να χαμογελάω»

Her News b

Ελένη Μενεγάκη: Η συμβουλή της στη Σίσσυ Χρηστίδου & στον Θοδωρή Μαραντίνη για τη δημόσια διαμάχη

HerNews ka