HerNews.gr
Διασκέδαση

Ο Πάνος Κιάμος θα βάλει φωτιά στις νύχτες μας το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου!

Ο Πάνος Κιάμος βρίσκει πάντα τον τρόπο να ξεσηκώνει με τις εμφανίσεις του. Αυτό θα κάνει και την Πέμπτη 24/3, Παρασκευή 25/3 και Σάββατο 26/3, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Κι αν δεν έχεις αποφασίσει που θα διασκεδάσεις, ο δρόμος είναι ένας και οδηγεί απευθείας στο Posidonio Music Hall.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής υποδέχεται το κοινό του και το τρίημερο της 25ης Μαρτίου στο Posidonio Music Hall.

Το πιο επιτυχημένο νυχτερινό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, το Posidonio Music Hall, είναι ο ένας και ο μοναδικός προορισμός για αυτό το τρίημερο. Χορεύοντας “φωτιά με φωτιά” με καλή παρέα και τον Πάνο Κιάμο στο stage να ξεσηκώνει το κοινό μέχρι το πρωί.. 

Το μακροβιότερο σχήμα της φετινής νυχτερινής Αθήνας, θα μας χαρίσει αξέχαστα βράδια και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Πέμπτη 24/3, Παρασκευή 25/3 και Σάββατο 26/3 ο Πάνος Κιάμος θα βάλει φωτιά στη διασκέδαση!

Όλα τα hit του Πάνου Κιάμου και οι διαχρονικές επιτυχίες του, δίνουν μια ξεχωριστή νότα στο Poseidonio Music Hall που είναι πάντα sold out!

Πάνος Κιάμος-hernews

Μαζί με τον Πάνο Κιάμο στη σκηνή, βρίσκονται:

Ο Αναστάσιος Ράμμος και η μοναδική “Εl Diablo” Έλενα Τσαγκρινού. Η καρδιά του Στέφανου Πιτσίνιαγκα χτυπά ΔΥΝΑΤΑ-ΤΑ-ΤΑ με την Τάνια Καρρά, Η Μαριάννα Κάρα και ο DJ Pitsi συμπληρώνουν την όμορφη παρέα. 

Το μακροβιότερο μουσικό σχήμα της Αθήνας θα μας διασκεδάσει το ανοιξιάτικο τρίημερο της 25ης Μαρτίου.

Κάνε την κράτηση σου στον Πάνο Κιάμο και ξεφάντωσε μαζί με την παρέα σου μέχρι το επόμενο ξημέρωμα. Ο Πάνος Κιάμος στο No1 μαγαζί της νυχτερινής διασκέδασης, θα σου χαρίσει στιγμές ξεφαντώματος.

Γιατί η «καρδιά» της διασκέδασης χτυπά στο «Posidonio Music Hall»

Τηλέφωνα Κρατήσεων:

  • 210 8941033
  • 210 8941034
  • 210 8941035
  • 210 8941036 

Νεότερα Άρθρα

Miley Cyrus: Το εκρηκτικό νέο της τραγούδι “Flowers” μόλις κυκλοφόρησε

HerNews ka

Kid Moxie & Γιώργος Μαζωνάκης – “Ανήκω Σε Μένα”

HerNews ka

Γιατί πρέπει να πας να διασκεδάσεις στον Πάνο Κιάμο

Her News b