HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Οργασμός: Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ

Και όμως υπάρχουν καλύτερες και πιο βολικές στάσεις οι οποίες θα σου φέρουν οργασμό στο σεξ και αυτές είναι οι παρακάτω. 

Η άνεση είναι το ζητούμενο και στην στάση κουτάλι θα το βρεις, σε αυτή τη στάση και θα σου φέρει σίγουρα απόλαυση. Θα σου επιτρέψεις να χρησιμοποιήσεις ως μέρος της πράξης τα δάχτυλά σου ή διάφορα σεξ toys για να ερεθίσεις τον σύντροφό σου. Το ίδιο μπορεί να κάνει κι εκείνος για σένα. Ενισχύεται την οικειότητά σας μαθαίνοντας ταυτόχρονα το σώμα σας και είναι και μια φαντασίωση που αρέσει πολύ.  

Επίσης η στάση στα ¨όρθια¨ θα σας φανεί πολύ χρήσιμη στο σεξ. 
 Ίσως, λοιπόν, σκέφτεσαι ότι χρειάζεται να κάνεις αερόβια και να είσαι προπονημένος αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής για να ανταπεξέλθεις. Δοκίμασε να έχεις ένα τοίχο για να στηριχτείς ή ένα τραπέζι θα σου αρέσει πολύ. 

Τέλος, η γέφυρα σου εγγυάται  οργασμό στο σεξ και με το παραπάνω. Είναι αυτή η στάση, που εσύ είσαι ανάσκελα, ο παρτενέρ σου στα γόνατα κι εσύ σηκώνεις τη λεκάνη ώστε να φτάσει στο ύψος της δικής του. Όπως αντιλαμβάνεσαι, έχει και εκείνος αρκετή ελευθερία κινήσεων, αλλά και εσύ, μιας και μπορείς να κουνηθείς όπως και με όποιο ρυθμό σε βολεύει!

 

Νεότερα Άρθρα

Γυναικείος οργασμός: Η λύση του μυστηρίου

Her News b

Αν τα χρήματα μετρούνταν σε χρόνο, θα διάλεγες να ζήσεις αιώνια;

Her News

Γιατί αναστενάζεις στο σεξ;

Her News