HerNews.gr
Social News

Έλλη Κοκκίνου: “Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με τον COVID”

kokkinou

Στην Δέσποινα Καμπούρη και στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” του MEGA , μίλησε η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου.

H Έλλη Κοκκίνου μίλησε για την νέα της δισκογραφική εταιρία αλλά και για το καινούργιο της άκρως γυναικείο τραγούδι ..

«Βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου. Το “Μου ‘χει στοιχίσει” είναι ένα γυναικείο τραγούδι, γραμμένο από γυναίκα. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να αποστασιοποιηθώ ξανά, κάνοντας λίγα και επιλεκτικά πράγματα. Οι πιο πολλές προτάσεις μού έγιναν τα τελευταία χρόνια και είπα τα περισσότερα όχι.

kokkinou

“Έχω αποφασίσει ότι δε θέλω να κάνω ξανά τίποτα που δε μου γεμίζει χαρά την ψυχή. Ιδανικά θέλω να ξανακάνω ‘πάρτι’ και τέτοιες συνεργασίες, ώστε να είμαι κοντά με τον κόσμο. Είμαι φιλική με τους ανθρώπους. Αν νιώσω όμως περίεργα βάζω ένα ‘τζάμι’ μπροστά μου και δεν αφήνω κανέναν να με πλησιάσει», είπε  η Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε και για τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν:

«Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο να πάω έξω για φαγητό, να ταξιδέψω. Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία. Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με τον COVID ».

kokkinou

Όσο για το πώς πέρασε τον χρόνο της στην καραντίνα, η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε:

«Την εποχή του εγκλεισμού έστειλα μία αίτηση στο σύλλογο “Διαβάζω για τους άλλους”, για παιδιά με προβλήματα όρασης. Πήγα εκεί και έγραψα τις ιστορίες της μουσικής. Ήταν ένα βιβλίο με πολλά παραμύθια για παιδιά με προβλήματα όρασης. Ήταν κάτι που με χαροποίησε πολύ. Αισθάνθηκα γεμάτη, δημιουργική και χρήσιμη επειδή έκανα κάτι για τους άλλους».

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Γιορτάζει τα 16α γενέθλια των παιδιών της με ταξίδι στην Ιαπωνία

HerNews ka

Kατερίνα Καινούργιου: “Η πρώτη μου δουλειά ήταν στα 18. Πωλήτρια σε βιβλιοπωλείο, στην Πεύκη”

HerNewskl

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής μου έκλεβε τα τραγούδια – Έκανε πισώπλατα μαχαιρώματα»

Her News