HerNews.gr
Beauty

Louis Vuitton Brown: Το χρώμα που θα γίνει must-have τους καλοκαιρινούς μήνες

Louis Vuitton Brown

Το Louis Vuitton Brown είναι το κασταντό χρώμα στα μαλλιά σου που πρέπει αμέσως να υιοθετήσεις!

Louis Vuitton Brown

Aκόμη και αν η άνοιξη δεν έχει έρθει δυστυχώς και επίσημα, το καλοκαίρι πλησιάζει και χρειάζεται μια ριζική αλλαγή. Μια αλλαγή στην εμφάνιση σου και κυρίως στα μαλλιά σου είναι must-have. Τα it girls έχουν ήδη κατρέψει το Louis Vuitton Brown στο χρώμα των μαλλιών τους.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη επιλογή ήρθε για να μείνει και ειδικά αν είσαι στην κατηγορία των γυναικών που έχουν καστανά μάτια. 

Το it φινάρισμα στο χρώμα ακούει στο όνομα Louis Vuitton Brown και θα γίνει χωρίς δεύτερες σκέψεις διαχρονικό. 

Το “expensive brunette” έχει ξεπεραστεί πλέον καθώς ανήκει στην κατηγορία των απλών χρωμάτων στα μαλλιά. Από πού όμως προέρχεται το χρώμα; Από το αγαπημένο ή Louis Vuitton brand. Θυμίσου το χρώμα της αγαπημένης σου τσάντας που θυμίζει “ηλιοκαμένο” καστανό χρώμα. Η συγκεκριμένη απόχρωση δεν είναι ούτε ανοιχτόχρωμη ούτε σκουρόχρωμη. 

Louis Vuitton Brown

Θα έλεγε κανείς πως ο τόνος του θυμίζει χρυσό toffee και μπορεί να δημιουργήσει ένα εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε άλλες τεχνικές χρωμάτων. Αυτές είναι οι διακριτικές ανταύγειες ή το μπαλαγιάζ

Ανάδειξε με έναν μαγικό τρόπο την υφή και την υγεία των μαλλιών σου, κάνοντας τη σωστή επιλογή. Αν θες να κάνεις ακόμη πιο glam την εμφάνιση σου, τότε πάρε έμπνευση από το Hollywood. Tα clean, blunt κουρέματα είναι must.

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Conditioner: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή του!

HerNewskl

Red Nail Theory: Αποδείχθηκε πως οι άντρες ελκύονται από τα κόκκινα νύχια!

HerNewskl

Chiara Ferragni: Υιοθέτησε το espresso make up trend

HerNewskl