HerNews.gr
Beauty

Clean Girl Make up: Η beauty τάση που θα υιοθετήσεις

clean girl make up

Η νέα τάση στο μακιγιάζ που έρχεται για να μείνει και δικαίως, είναι εκείνη του Clean Girl Make up. Φυσικό, λαμπερό, ”ελαφρύ” για την επιδερμίδα.

Τα δύο τελευταία χρόνια και λόγω της πανδημίας έμειναν στην άκρη αγαπημένα προϊόντα όπως είναι το κραγιόν, το eyeliner αλλά και οι βαριές φόρμουλες φον ντε τεν, η πούδρα αλλά και τεχνικές όπως το contouring. Υιοθετήθηκε ολοένα και περισσότερο το Clean Girl Make up το οποίο θέλει ολοένα και λιγότερα προϊόντα.

clean girl make up

Την πρώτη θέση πήρε η ενυδατική κρέμα με χρώμα, ελάχιστη ποσότητα highlighter, το lip balm και οι πιο τολμηρές δημιούργησαν μια ένταση στα μάτια που σπάει τη μονοτονία. Και κάπως έτσι φτάσαμε στην άνοιξη. Η μάσκα προστασίας αργά αλλά σταθερά απομακρύνεται από το πρόσωπο που βρίσκεται και πάλι σε κοινή θέα.

https://www.instagram.com/p/CAgnv7yFvNW/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7b21da33-b80d-4dde-85ab-b698eb42c7b5

Κι ενώ πίστευες πως τα it girls και beauty icons θα υιοθετούσαν τα πιο υπερβολικά make up looks εκείνες παρέμειναν πιστές στην “καθαρή” εικόνα τις επιδερμίδας και τη φυσική λάμψη με αποτέλεσμα να αναδειχθεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ονομάζεται “clean girl make up” και θέλει το δέρμα super ενυδατωμένο, με ουδέτερες αποχρώσεις σε μάτια και ζυγωματικά και ακόμη πιο απαλές στα χείλη. Hailey Bieber, Kendall Jenner και Rosie Huntington-Whiteley δηλώνουν big fans κι εγώ με τη σειρά μου ακολουθώ. 

https://www.instagram.com/p/CVA827XgG8L/?utm_source=ig_embed&ig_rid=942570f9-cc73-41b7-bc7d-d89c8c206c89

Αν κι εσύ θέλεις να κρατήσεις την υγιή όψη με μοναδική λάμψη και “clean” φινίρισμα δεν έχεις παρά να δεις τα looks των αγαπημένων celebrities και να τα αντιγράψεις. Ξεκινώντας από το τριήμερο.

Το “clean-girl” είναι ίσως το ευκολότερο ever αφού δεν χρειάζεται καν να απλώσεις βάση. Σύμφωνα με τις beauty lovers αλλά και τα κορίτσια στο TikTok που έχουν λατρέψει τη συγκεκριμένη τάση, πέντε είναι τα προϊόντα που θα χρειαστείς. Κράτησε σημειώσεις: Αντηλιακή κρέμα προσώπου, primer λάμψης, ενυδατική κρέμα, κονσίλερ και brow gel. 

Αν θέλεις να καλύψεις τυχόν ατέλειες θα το πετύχεις με ένα κονσίλερ που έχει ιδιαίτερα απαλή σύνθεση και πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες στη σύνθεση του. Για να χαρίσεις έξτρα λάμψη στα ζυγωματικά μπορείς να αναμείξεις μικρή ποσότητα κονσίλερ με bronzer και να το απλώσεις με τα δάχτυλα. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στη φυσική όψη άλλωστε και αυτό σημαίνει πως στηρίζεσαι στην παλιά και κλασική less is more φιλοσοφία.

clean girl make up

 

Νεότερα Άρθρα

Yαλουρονικό οξύ: Oι 3 βασικοί λόγοι που πρέπει να απόφυγετε τη χρήση του

HerNewskl

Πάμελα Άντερσον: Εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

HerNews ka

Rainbow Aura: Aυτό είναι το αγαπημένο μανικιούρ της Megan Fox

HerNewskl