HerNews.gr
BRIDE NEWS

Γάμος: Ποια Wedding Trends θα δούμε φέτος;

γαμος

Η γαμήλια σεζόν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και είμαστε σίγουροι πως έχετε ήδη λάβει τις πρώτες προσκλήσεις φίλων ή συγγενών, που πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα.. Και όσα ο καιρός ανοίγει, τόσο περιμένουμε να κάνουν την εμφάνιση τους τα wedding trends! 

Άραγε ποια είναι τα trends που δεν θα σταματήσουμε να βλέπουμε στους γάμους του 2022;

Do it with color 

Όπως παρακολουθήσαμε στις νέες κολεξιόν μεγάλων οίκων μόδας, το χρώμα τη φετινή άνοιξη δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας. Και το ίδιο συμβαίνει και στο πεδίο των γαμήλιων πάρτι. Μην ξεχνάμε πως η πολύχρωμη διακόσμηση και η ζωηράδα των φανταχτερών αποχρώσεων αντικατοπτρίζει το φως. Όπως και τη χαρά που συνοδεύει τη νέα περίοδο μετά τις καραντίνες της πανδημίας. Πράγμα που δεν πρέπει να απουσιάζει από κανέναν γάμο.

γαμος

Sustainability

Τις προηγούμενες δεκαετίες, μιλώντας για τη βιομηχανία του γάμου ερχόμασταν αντιμέτωποι με ένα massive πρόβλημα. Αυτό του food waste και άλλων καταστάσεων που επιβαρύναν το περιβάλλον. Πολλά είναι τα νέα ζευγάρια, που εκτός της νέας τους κοινής πορείας, σκοπεύουν να υιοθετήσουν έναν νέο τρόπο ζωής. Ένας τρόπο ζωής που θα αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για το μέλλον τους (μας). Πιο πράσινες επιλογές, όπως προσκλήσεις από ανακυκλώσιμα υλικά ή ακόμα και online προσκλητήρια. Καθόλου χρήση πλαστικού, vegan μενού και πρόσληψη μικρών, τοπικών επαγγελματιών προστίθενται στις νέες πράξεις που προβλέπεται να κάνουν τα μέλλοντα ζευγάρια.

γάμος

Microweddings with a twist

Και παρά την τάση προς τα μεγάλα πάρτι και την υπερβολή που θα παρακολουθήσουμε στους φετινούς γάμους, διότι αυτο είναι αιώνιο trend, μας περιμένει και κάτι ακόμα. Το trend των Microweddings δεν μάς χαιρέτησε ανεπιστρεπτί.  Η όλη δυσάρεστη εμπειρία του κορονοϊού έδειξε σε κάποια ζευγάρια πως το “the more, the merrier” τελικά δεν ήταν η απάντηση. Αντίθετα, αποδείχθηκε πως “οι λίγοι και καλοί” καλεσμένοι ανήκουν στον δικό τους γάμο – όνειρο. Ξοδεύοντας τα ίδια χρήματα που θα έδιναν για τις ανάγκες μιας μεγάλης δεξίωσης, με τη διαφορά πως θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Ίσως και μία μοναδική εμπειρία στον κάθε, ξεχωριστό καλεσμένο..

Νεότερα Άρθρα

7 Tips για όσους παντρεύονται του Αγίου Βαλεντίνου

Her News

Τα πιο εμβληματικά βασιλικά νυφικά στην ιστορία – Από τη Νταϊάνα μέχρι την Γκρέις Κέλι

Her News

Ιδέες για τη διασκέδαση των παιδιών στο γάμο σας

Her News