HerNews.gr
Ψυχολογία

Self care: Πως θα χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Αυτοπεποίθηση. Αν και πολλοί πιστεύουν ότι η αυτοπεποίθηση είναι έμφυτο χαρακτηριστικό, η αλήθεια είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς με τον εαυτό μας και πως θα το πετύχετε; Με τους παρακάτω τρόπους. 

Βάλε την άσκηση στην καθημερινότητα σου

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις στη ζωή σου την καλή συνήθεια, την ευεξία στην καθημερινότητα σου. Επένδυσε 20’ τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα θα σε βοηθήσει σωματικά και ψυχολογικά. 

Να φοράς ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφη!

Ντύσου άνετα για την άσκηση που κάνεις. Δεν χρειάζεται να φοράς τα πιο μοντέρνα ρούχα, αλλά να νιώθεις άνετα με αυτό που φοράς. Αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Άκου μουσική

Η αγαπημένη σου μουσική θα σε βοηθήσει να ανέβει η διάθεσή και η αυτοπεποίθηση σου. Η μουσική που σε παρακινεί μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου.

Επιβράβευσε τον εαυτό σου

Πρώτα απ ‘όλα, πες μπράβο στον εαυτό σου που κατάφερε να φτάσει στο σημείο για να ξεκινήσει μια προπόνηση. Έχεις κάνει το καλύτερο δώρο στο μυαλό και το σώμα σου και σου αξίζει ένα ειλικρινές «Μπράβο» στον εαυτό σου, “Τα κατάφερες” . Μην ξεχνάς η ευγνωμοσύνη είναι από τα πιο δυνατά συναισθήματα. 

 

Νεότερα Άρθρα

Σύνδρομο της Στοκχόλμης: Τι είναι και πώς μπορώ να το ξεπεράσω;

Her News

Εγωιστής είναι ο άνθρωπος που έχει ανασφάλειες και φοβάται μη χάσει ”έδαφος”

Her News

11:11 Σημασία: Βλέπετε συνέχεια μπροστά σας αυτόν τον αριθμό;

HerNews ka