HerNews.gr
Σχέσεις

Red Flags: Τα 3 πιο σημαντικά “κόκκινα σημαιάκια” στην νέα σου σχέση

couple

Τα Red Flags σε μια σχέση , είναι όλα εκείνα τα σημεία και τα χαρακτηριστικά που σου φωνάζουν ότι είσαι με τον λάθος άνθρωπο.

Ξέρεις ποια είναι τα σημαντικότερα red flags που δεν πρέπει με τίποτα να αγνοήσεις; 

Red Flag Ζήλειας 

Μια  κοινή κόκκινη σημαία είναι η ζήλια και η δυσπιστία. Συχνά, η κόκκινη σημαία ενός πολύ ανασφαλούς συντρόφου μοιάζει με προσοχή στην αρχή μιας σχέσης. Αλλά υπάρχει πάντα ένα υποκείμενο πρόβλημα ελέγχου κάτω από όλη την προσοχή. Αργότερα στη σχέση, είναι πιο εύκολο να κοιτάξουμε πίσω και να ερμηνεύσουμε ξανά αυτή τη συνεχή προσοχή. Ακόμα μπορούμε να ερμηνεύσουμε τη γενναιοδωρία ως απελπιστική ανασφάλεια ..

couple

Red Flag Εξαρτήσεων 

Εάν το αλκοόλ ή οι ουσίες επηρεάζουν τη ζωή του συντρόφου σας με αρνητικό τρόπο ,αυτό είναι σημάδι εθισμού. Είτε πρόκειται για τη δουλειά, την υγεία ή τις σχέσεις του. Ομοίως, εάν ο σύντροφός σας βασίζεται σε ουσίες για να ξεπεράσει την ημέρα, την εβδομάδα ή μια δύσκολη κατάσταση, αυτό είναι ενδεικτικό σημάδι εθισμού. Φυσικά σημαίνει ότι δεν έχει καταλάβει ακόμα πώς να τα αντιμετωπίσει χωρίς να αλλάξει την ψυχική του κατάσταση.Τέλος, εάν η χρήση ουσιών οδηγήσει ποτέ τον σύντροφό σας να σας βλάψει σωματικά ή συναισθηματικά, αυτό είναι ένα σαφές σημάδι για να φύγετε, άμεσα. 

couple

Red Flag Εμμονής

Μην εμπιστεύεστε άτομα τα οποία θέλουν πολλά και τα θέλουν αμέσως. Αν θέλει να περνάτε κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας μαζί, φυλαχτείτε. Τέτοιου είδους σχέσεις μπορεί να εξελιχθούν πολύ αρνητικά όταν κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο θελήσει λίγο χώρο για τον εαυτό του. Αυτές οι ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε βίαιη συμπεριφορά. Kαι αυτοί οι χαρακτήρες πρέπει να πρώτα να δουλέψουν με τον εαυτό τους και μετά να προχωρήσουν σε σοβαρές σχέσεις.

 

Νεότερα Άρθρα

4 σημάδια ότι δεν ερωτεύεσαι εύκολα

Her News

Αξίες που μοιράζονται τα ζευγάρια σε μια υγιή σχέση

Her News

Τί είναι τα όρια στις ανθρώπινες σχέσεις και πως τα θέτουμε

Her News