HerNews.gr
Beauty

Bold βλέμμα: Ο μυστικός τρόπος να χρησιμοποίησεις το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες

Bold βλέμμα

To TikTok φέρνει στην επιφάνεια νέες τάσεις στο μακιγιαζ για να αποτκήσεις ένα bold βλέμμα.  Φυσικά, οι βλεφαρίδες δεν είναι οι μοναδικές που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Bold βλέμμα

Ωστόσο, η ένταση που έχουν οι βλεφαρίδες έχουν τη δύναμη να αλλάξουν εντελώς το βλέμμα σου. Άπλωνε πάντα λοιπόν τη σκιά με ένα απαλό πινενάκι σε nude αποχρώσεις για να δώσεις μια μικρή έμφαση στα μάτια σου. Όσο εύκολο και αν φαντάζει, πραγματικά δεν είναι.

Επίσης, το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες μπορεί να κάνει τα δικά του θαύματα και να πετύχει ένα τέλειο blended eye makeup που θα τραβήξει τα βλέμματα! Φυσικά, οι χρήσεις τους μπορεί να είναι πολλαπλές, καθώς το ψαλιδάκι μπορεί να δημιουργήσει ένα ομοιομορφο μακιγιαζ.

Bold βλέμμα

Όλες άλλωστε οι beauty bloggers πλέον έχουν υιοθέτησει αυτήν την τάση, αφού συγκαταλέγεται στα easy tricks. Πώς μπορείς λοιπόν να εφαρμόσεις τη σκιά ματιών σου με τον πιο γρήγορο τρόπο δημιουργώντας ομοιομορφο με το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες;

Αρχικά, καλό θα ήταν να το κρατήσεις κλειστό ώστε να απλωθεί η σκία στην περιοχή στο κόκκαλο του φρυδιού. Ξεκίνα με το ανοιχτό χρώμα και συνέχισε με το πιο σκούρο κοντά στις βλεφαρίδες για να αποκτήσεις το glam bold βλέμμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παστέλ βλεφαρίδες: Φαίνεται ότι θα είναι το νέο trend για την άνοιξη του 2023

HerNews ka

Skincare trends 2023: Αυτές είναι οι τάσεις που υπόσχονται θεαματικές αλλαγές στην επιδερμίδα σας!

HerNewskl

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έκανε την πιο chic αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την Πρωτοχρονιά

HerNewskl