HerNews.gr
Social News

Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο…»

Ο Ίαν Στρατής σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τα προσωπικά, επαγγελματικά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν κάνει. Η συνέντευξη στον Ιορδάνη Παπακυριακού και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»


«Στο X-Factor είχα πάει γιατί ήξερα ότι είμαι καλός σε ένα πράγμα και μετά θα ερχόντουσαν και άλλα. Έκανα πράγματα που δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνω. Δήλωσα συμμετοχή γιατί είδα τον Αναστάσιο Ράμμο να κάνει κάτι παρόμοιο και σκέφτηκα γιατί όχι και εγώ» δήλωσε αρχικά ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

«Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις και για τηλεπαιχνίδι και για talent show αλλά δε νιώθω ακόμα έτοιμος. Θα με έβλεπα στον ρόλο του παρουσιαστή με τη σωστή εκπομπή».

Για την προσωπική του ζωή ο Ίαν Στρατής εξομολογήθηκε: «Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα. Όταν είδα πρώην κοπέλα μου να είναι σε σχέση με φίλο μου έπαθα την πρώτη κρίση πανικού της ζωής μου. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό».

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ζητάνε τη δημοσιότητα μέσα από την Μαίρη Συνατσάκη και είναι πολύ στενάχωρο για εκείνους» σχολίασε ο Ίαν Στρατής σχετικά με τα σχόλια που έκανε για την σύντροφό του ο Αλέξης Κούγιας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Ευχήθηκε στον εαυτό της με μια ανάρτηση!

Her News b

Μαντόνα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδελφό της – «Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τους ορίζοντες»

Her News

Εριέττα Κούρκουλου: “Εσύ, που ακόμα προσπαθείς να μείνεις έγκυος, παίρνοντας ορμόνες που τεστάρουν τα όριά σου”

HerNewskl